Polis memurunun Ferrari ile hız yapması gözden kaçmadı

Polis memurunun Ferrari ile hız yapması gözden kaçmadı
İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne bağlanan suç örgütlerinin araçları her gün konuşulmaya devam ediyor. Şimdi de Sultanahmet Meydanı'nda polis memurunun vatandaşların olduğu noktada hız yaparak ilerlemesi dikkat çekti.

Çökertilen suç örgütlerine ait lüks otomobiller geçtiğimiz haftalarda İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün kullanımına sunulmuştu. Aralarında kara para aklama suçlamasıyla cezaevinde yatan Dilan Polat'ın meşhur Ferrarisi de o otomobiller arasında..

İstanbul Emniyet Müdürlüğü şehrin önemli turistik noktalarında araçları sergilemiş ve vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılaşmıştı. Devriye atan polis memurları, Ferrari ile defalarca kez görüntülenerek yabancı turistlerinde dikkatini çekmişti.

polis-in-ferrari-si-sultanahmet-meydan-nda-boyle-goruntulendi-1744-webp.webp

Memurun hız yapması dikkat çekti

Polis memuru bugün Sultanahmet Meydanı'nda vatandaşların yoğun olduğu noktada polis otosuna çevrilen Ferrari ile hız yapması, İYİ Parti Bakırköy İlçe Başkan Yardımcısı Taner Saraç'ın cep telefonu kamerasına yansıdı. Polis memurunun hızlı şekilde aracı sürmesi tartışma konusu olurken, Saraç konuyu CİMER'e ilettiğini bildirdi.

İşte Sultanahmet Meydanı'nda yaşanan o anlar...

İlgili Haberler

Kaynak:Hüsamettin Ozan Aslan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.