Büyükçekmece’deki yol tehlike saçıyor!

Büyükçekmece’deki yol tehlike saçıyor!
İstanbul’un Büyükçekmece ilçesinde bulunan D-100 Karayolu’nun ortasında yer alan yan yol kaldırımı kazalara davetiye çıkarıyor. Gazeteci Mehmet Mert paylaştığı bir video ile soruna değindi.

Büyükçekmece ilçesinden Silivri istikametine giden D-100 Karayolu’nun devebağırtan olarak adlandırılan bölgesinde yapılan yan yol kaldırımı sürücülere zor anlar yaşatıyor. Yolun yarısına kadar yapılan kaldırımı görmeyen şoförlerin ve motosiklet sürücülerinin bu bölgede kazalar yaptığı biliniyor. Hatta bazı kazaların ciddi yaralanmalarla sonuçlandığı da aktarılıyor.

Gazeteci Mehmet Mert bölgede çektiği bir videoyu kişisel X hesabından paylaşarak yolda yaşanan sorunu takipçilerine ve yetkililere aktardı. Kazaların önüne geçmek için yola bir uyarı levhası konması gerektiğinin altını çizen Mert, İBB’yi ve Karayolları Genel Müdürlüğü’nü göreve davet etti.

İşte Mehmet Mert’in o mesajı ve paylaştığı video:

“Burası Büyükçekmece devebağırtan girişine gelmeden Tüyap Fuarı karşısındaki E-5 kenarı. Burada kısa süre önce yan yol kaldırımı yapılmış ancak kaldırım kısa kalınca sık sık burada motosiklet kazası yaşanmakta. Ya kaldırımın uzatılması gerekiyor veya ciddi bir uyarı levhası gerekiyor.”

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.