İstanbul'a hizmette tam yol ileri!

İstanbul'a hizmette tam yol ileri!
İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi. ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’ başlığıyla düzenlenen toplantıda İmamoğlu konuşması sırasında ceketini çıkardı.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu’nun adaylık tanıtım toplantısı, CHP Genel Başkanı Özgür Özel’in katılımıyla gerçekleştirildi. ‘İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri’ başlığıyla düzenlenen toplantıda İmamoğlu konuşması sırasında ceketini çıkardı. İmamoğlu “Sayın genel başkanım biz 6 Mayıs’ta çıkarttığımız o ceketi hiç giymedik, Türkiye’de iktidar olana kadar da giymeyeceğiz” dedi. İmamoğlu, “Tüm engellemelere inat, işimize baktık” diye konuştu.

31 MART 2024’TE İSTANBUL’U YENİDEN KAZANACAĞIZ

Haliç Kongre Merkezi’nde “İstanbul’a Hizmette Tam Yol İleri” başlığıyla düzenlenen tanıtım toplantısı; CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in katılımı ile gerçekleşti. Konuşmasına, Mustafa Kemal Atatürk'ün “Az zamanda çok ve büyük işler yaptık” sözleriyle başlayan İmamoğlu, “31 Mart 2024’te sizlerin iradesiyle İstanbul’u yeniden kazanacağız. Ve Allah’ın izniyle da daha büyük işler başaracağız” dedi. Konuşması sırasında ceketini çıkaran İmamoğlu, “Engellemelere karşı bağışıklık kazandık. Önümüze çıkartılan zorlukları ve engelleri aşa aşa ustalaştık. Başarıya nasıl ulaşacağımızı artık çok daha iyi biliyoruz” ifadelerini kullandı.

kiutu2.jpeg

ANKARA’DA NE KADAR MÜFETTİŞ VARSA ÜZERİMİZE GÖNDERDİLER

Mazeret yerine, marifet göstermek için var gücüyle çalıştıklarını belirten İmamoğlu, “Bizi durduramayacaklarını anladıkça, kızgınlıkları arttı. O kadar kızdılar ki; Ankara’da ne kadar müfettiş varsa, üzerimize gönderdiler. Görevi devraldığımızda, İstanbul neredeyse durmuştu. İsraf düzeni, İstanbul’un kaynaklarını tarumar etmişti” diye konuştu. Kasasında, sadece 6 milyon lira bırakılmış bir belediye teslim aldıklarını belirten İmamoğlu, “Bu rakamın ne anlama geldiğini merak ediyorsanız, söyleyeyim sizlere: O tarihte 6 milyon lira, İBB’nin bir günlük değil, sadece 1 saatlik giderine tekabül ediyordu” açıklamasını yaptı.

kutu1.jpeg

ADAYI MERAK ETMİYORUM!

Ekrem İmamoğlu konuşma yaptığı sırada, salonu dolduran kalabalık, ‘Erdoğan adayını açıkla’ şeklinde tezahürat yaptı. İmamoğlu ise “Ben adayı hiç merak etmiyorum, siz neden ediyorsunuz?” diye sordu. İmamoğlu, “Biz, İstanbul’da 5 yılda işleri rayına oturttuk. Yolundan sapmayacak” dedi.

İlgili Haberler

Kaynak:Damga Gazetesi - Yakup Tezcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.