Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda (6-10 Şubat) kimdir? Instagram hesabı

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda (6-10 Şubat) kimdir? Instagram hesabı
Türkiye'nin en çok izlenen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendilerine verilecek sürede yemek yapıp diğer bölümlerde yorumları ve puanlarıyla hafta sonunda birinciyi belirleyeceği maratona katılan isimlerden biri de Seda oldu. Güzel yarışmacı ile ilgili olarak internette çok sayıda kişi araştırmalarda bulunarak bilgi sahibi olmaya çalışıyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda (6-10 Şubat) kimdir? Instagram hesabı haberimizde.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak TV8 ekranlarında yerini alan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni hafta bugün başlıyor. Beş yarışmacının kendisine verilen günde birincilik için mutfağa girdiği zorlu programda herkesin hedefi 50 bin lira ile eve dönmek. İddialı isimler arasında Seda da yer alıyor. Kendisi hakkında araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olunmak isteniyor. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 6-10 Şubat yarışmacısı Seda kimdir? Instagram hesabı haberimizde.



Zuhal Topal'la Yemekteyiz Seda kimdir?

Bu haftanın en iddialı isimlerinden biri olan Seda, "Anam babam usuüne puan verecek olsaydım senelerce anneme ve babama puan verirdim" diyerek iddiasını gösterdi. Zuhal Topal'a yaptığı övgü ise Onur tarafından "oynuyor" yorumu ile karşılık buldu. Güzel yarışmacının Instagram hesabı bilinmemektedir.

zuhal_topalla-yemekteyiz-seda

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.