Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semra kaç puan aldı? 17 Mayıs

Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semra kaç puan aldı? 17 Mayıs
 DAMGA Editörü
TV8'in sevilen yarışması Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile izleyicilerin karşısına çıkıyor. Günün yarışmacısı ise Semra Dinçer oldu. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semra kaç puan aldı? 17 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin hafta içi günlerinde en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz, yeni bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların kolları sıvadığı programda bugün yarışacak isim Semra Dinçer olarak açıklandı. Yayınlanan fragmanda yaşadıkları büyük bir merakla izlenen genç ismin performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Semra kaç puan aldı? 17 Mayıs puanları haberimizde yer alıyor.


Çiçek havada kaldı!

Bugün 16.00'dan itibaren 383. bölümle izleyicilerin karşısına çıkacak olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yeni bölümünde Semra, Erman'ın kendisine getirdiği çiçeği kabul etmedi. Bu durum şaşkınlıkla karşılandı. Semra muhtemelen zor duruma düşeceğini düşündüğünden dolayı çiçeği geri çevirdi. Hepsi ve daha fazlası bugün belli olacak.


Semra kaç puan aldı?

Bugün rakipleri Yasemin, Neslihan, Erman ve Davut'a karşı mücadele edecek Semra'nın alacağı puanlar hafta sonundaki finalde kaderini belirleyecek. Bunun için de ellerini hızlı çalıştırması ve lezzet konusunda da ayarını tutturması gerekiyor. Semra'nın aldığı puanlar haberimize eklenecektir.

Yasemin:
Neslihan:
Erman:
Davut:
Zuhal Topal:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.