Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan kaç puan aldı? 23 Kasım

Zuhal  Topal'la Yemekteyiz Sercan kaç puan aldı? 23 Kasım
TV8'in sevilerek seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz, hafta finali öncesindeki son bölümle ekranlardaki yerini alıyor. Birbirinden iddialı yarışmacılardan bugün Sercan yarışacak. Peki, Sercan kaç puan aldı? Detaylar haberimizde.

Milyonları ekran başına kilitleyen bölümleri ile TV8'de yayınlanmaya devam eden Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de yeni gün heyecanı yaşanıyor. Beş yarışmacının amansız rekabetinde gözler bugün Sercan'ın üzerinde olacak. Hem kendisini ispat etmek hem de 75 bin lirayı evine götürmek isteyen genç ismi oldukça zor dakikalar bekliyor. Mutfak sonrasındaki sofra etabında daha da gergin anlar yaşayacak. Peki, Zuhal Topal'la Yemekteyiz Sercan kaç puan aldı? 23 Kasım Perşembe puanları haberimizde yer almaktadır.

Kadınlar bitti erkekler başladı!

Bugün yayınlanacak bölümde Sercan ve Furkan arasındaki tartışmalar damga vuracak. Yayınlanan fragmanda Furkan, yemeklerin güzel olmadığını ancak Sercan ise dünyanın 8'inci harikasını yaptığını iddia edecek kadar kendine güvendiğini belirtti. Nalan ve İrem arasındaki gerginlik bugün zirve yapacak gibi görünüyor.

Sercan kaç puan aldı?

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de bugün yarışacak olan Sercan'ın gün sonunda elde edeceği puanlar merak konusu. Bunun için de elinden gelenin en iyisini yapmak zorunda. Alışverişinin ardından gireceği mutfakta marifetlerini konuşturacak. Zuhal Topal'la Yemekteyiz 'in 23 Kasım puanları haberimize eklenecektir.

İlgili Haberler

Kaynak:Berrin Ozan Yeşiltepe

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.