Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Candan Yıldırım'dan Müjgan'a elma 'saldırısı'! Tepki çeken hareketler

Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de Candan Yıldırım'dan Müjgan'a elma 'saldırısı'! Tepki çeken hareketler
 DAMGA Editörü
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'de hafta sona eriyor. Programa Candan Yıldırım'ın Müjgan'a yaptığı elma nispeti damga vurdu. Detaylar haberimizde.

Pazartesi günü yeni haftasına başlayan Zuhal Topal'la Yemekteyiz'in yarışmacıları Müjgan, Candan, Mehmet Ali, Hazal ve Eray olmuştu. Beş isimden dördü bugüne kadar yarıştı. Bugün ise Müjgan mutfağa girerek performansını sergileyip ardından puanlarını alacak ve haftanın sıralaması ortaya çıkacak. Zuhal Topal'ın da puanlarını vereceği günde birinci ve 75 bin lirayı kazanan açıklanacak. Ancak 545. bölüm fragmanında yayınlanan anlar dikkat çekti ve tepki gördü. Çünkü Candan, elma fobisi bulunan Müjgan karşısında meyveyi yemeye başlayınca olanlar oldu.

Başından söyledi

Haftanın en ilgi gören isimlerinden biri olan Müjgan, haftanın ikinci gününde elma konusunda sorunları olduğunu ve yemediğini söyledi. Ancak Candan buradan kendisine sürekli vurmaya başladı. Hafta finalinde de elma getirerek gözünün önünde yemeye başladı. Önce sofrada sonra da final anında birincinin açıklanacağı dakikalarda aynı tutumu sergiledi.

Masada uyardı

Candan'ın masada elma yediği anlarda Müjgan önce ricada bulundu ancak bu karşılık görmedi. Sakinliğini korumaya çalışsa da rakibinden aynı tavrı gören güzel yarışmacı, "Farklı boyutlara gider" diyerek ikinci kez uyarı yaptı. Son olarak da "Bu masa da bayılan biri olacak, o da sen olacaksın" ifadelerini kullandı. Final etabında da Candan'ın elma kütürdetmesi üzerine bu kez Müjgan rakibine doğru bir hamle yaptı. O andan sonra neler yaşandığı yeni bölümde yayınlanacak.

Seyirciden tepki var

Hafta başından bu yana gülmesi nedeniyle sık sık eleştirilen Candan bunu "Ben güleç bir insanım" şeklindeki cevaplarla karşılasa da izleyicilerin yanı sıra rakipleri de zaman zaman sert ifadeler kullandı. Bugün ise Müjgan'ın durumunu anlatmasına rağmen aynı tavırları sergilemesi sosyal medyada çok konuşuldu. Müjgan'ın ise duruşunu bozmaması takdir topladı.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.