Terörü lanetliyoruz

Sevgili okurlar seminerlerimden dolayı yazılarıma biraz ara vermek durumunda kaldım.Öncelikle özürümü kabul etmenizi rica ediyorum.Bu konu hakkında konuşmadan edemeyeceğim.Geçtiğimiz günlerde meydana gelen taksim patlamasından dolayı çok üzgün olduğumu belirtmek istiyorum.Yaralı kardeşlerimiz umarım iyileşmiştir.Vefat eden kardeşlerimize Allah’tan rahmet diliyorum.
Bu satırları yazarken bile gözyaşlarımı tutamıyorum.Gerçekten çok üzgünüm,hatta eminimki ülkemdeki herkes acıyı paylaşıyor. Geçtiğimiz yazılarımda ülkedeki yabancılardan bahsetmiştim.Bombayı bırakanın Suriye uyruklu bir terör mensubu olduğu ortaya çıktı.Bu ülkenin temizlenmesi için daha kaç candan vazgeçmek gerekiyor.

Biz yinede kendi önlemlerimizi alalım arkadaşlar. Kalabalık ortamlarda çok fazla bulunmamaya çalışalım. Tanımadığımız kişilerden çanta vs emanet almayalım.Tanımadığımız kişilerin arabamı park edemiyorum siz park edermisiniz gibi söylemlerine inanmayalım, aracını park etmeye çalışmayalım. Bu ve benzeri numaralarla  terör örgütleri sizi kullanarak eylemlerine ortak etmeye çalışıyorlar. Bu konuda uyanık olalım arkadaşlar.

Yılbaşı kutlamalarında bu tarz eylemler söz konusu olabilir. Yılbaşını bile evde geçirip hayatımızı riske atmayalım derim ben arkadaşlar. Devletimizin teröristi yakalama konusunda da operasyonel anlamdada ne kadar hızlı olduğunu gördük. Buradan görevli emniyet mensuplarına teşekkür ediyorum. Aynı performansı ülkenin dört bir yanındaki terör örgütlerini yakalamada göstermelerini bekliyorum. Aslında sıkı bir denetim ile bu tarz eylemleri engelleyebiliriz. Keşke can kaybı olmadan önüne geçebilseydik. Tekrar mekanları cennet olsun.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Serap Şahin Arşivi