10 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Remziye Tunç kaç puan aldı

10 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Remziye Tunç kaç puan aldı
FOX TV ekranlarının sevilerek izlenen yarışması En Hamarat Benim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Temizliğine, yemeklerine, misafirperverliğine kısacası hamaratlığa güvenenlerin yarışmasında bugün sonuçlar belli olacak. Ancak performansıyla haftaya nokta koyacak isim Remziye oldu. Kendisine ayrılan sürede elinden geleni yapacak deneyimli yarışmacı, Kadir Ezildi'den de tam not almaya çalışacak. Peki, Remziye Tunç kaç puan aldı? 10 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? sorularının yanıtı haberimiz

Birbirinden eğlenceli ve becerikli beş yarışmacı önce temizlik dedektifi Kadir Ezildi’nin göz hapsinde kendi evlerinin temizliğini göstermeye devam ediyor. Evler pırıl pırıl olduktan sonra iş mutfakta hünerleri sergilemeye geliyor. Kendine güvenen hamarat yarışmacılar bu sefer çay saati için birbirinden nefis yiyecekler hazırlayacak. Haftanın finalinde de en yüksek puanı alan isim büyük ödülün sahibi olacak. Pazartesiden bu yana devam eden zorlu maratonda bugün Remziye Tunç yarışacak. Eleştirilerden sonra kendi performansını ortaya koyacak olan deneyimli yarışmacının alacağı puanlar kadar gün sonunda açıklanacak sıralama ve puan durumu da büyük önem taşıyor. Peki, Remziye Tunç kaç puan aldı? 10 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? sorularının yanıtı haberimizde bulunuyor.


 

En Hamarat Benim Remziye'nin menüsü

Programın 20. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Tunç'un performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Remziye Tunç için çok fazla detaya girilmedi. Sadece yemekleri için Nazmiye'nin yorumlarına yer verildi. Remziye'nin menüsünün Gülşah gibi olduğunu söyleyen Nazmiye, beklentisini yüksek tutmadı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Remziye
 


 

En Hamarat Benim Remziye kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Remziye'nin puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.