12 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları | Güldür Güldür Show, Kardeşlerim ve Savaşçı

12 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları | Güldür Güldür Show, Kardeşlerim ve Savaşçı
Türkiye'nin en çok seyredilen dizileri, yarışmaları, filmleri, ana haber bültenleri, programları ve Avrupa Şampiyonası heyecanıyla izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden iddialı yapımların ekranlarda yer almaya devam edeceği hafta sonunun ilk gününde elde edilecek oranlar ve oluşacak sıralamada merak konusu. Öne çıkanlar arasında Güldür Güldür Show, Kardeşlerim ve Savaşçı var. Peki, en çok hangisi izlendi? 12 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

12 Haziran 2021 Cumartesi reyting sonuçları açıklandı mı? sorusunun yanıtı araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Birbirinden iddialı diziler, yarışmalar, programlar ve daha çok fazla yapımın arasındaki rekabet yine herkesi ekran karşısına kilitleyecek. Seyirciler kadar kanallar, yapımcılar, reklam verenler, oyuncular ve binlerce kişi sorgulamalarla birlikte günün durumunu öğrenmek istiyor. Öne çıkanlar arasında Güldür Güldür Show, Kardeşlerim ve Savaşçı var. Peki, en çok hangisi izlendi? 12 Haziran 2021 Cumartesi Reyting Sonuçları haberimizde yer alıyor.

12 HAZİRAN 2021 CUMARTESİ REYTİNG SONUÇLARI AÇIKLANDI MI?

12 Haziran 2021 Cumartesi tüm kanallara ait reyting sonuçları merak ediliyor. Günlük olarak yayınlanan ve Total, AB ve +ABC1 olarak ölçülen reyting sonuçlarına göre sıralama açıklanıyor. Ancak 12 Haziran 2021 Cumartesi reyting sonuçları henüz belli değil. 10.15-10.30 arasında kamuoyu ile paylaşılacak. Geçen hafta sıralama şu şekildeydi;


REYTİNG SONUÇLARI TOTAL CUMARTESİ
1 KARDEŞLERİM
2 SURVİVOR
3 SAVAŞÇI
4 KARDEŞLERİM ÖZETİ
5 FOX ANA HABER HAFTA SONU
6 İBO SHOW
7 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW TEKRAR
8 SHOW ANA HABER
9 SAVAŞÇI ÖZETİ
10 KANAL D ANA HABER

AB REYTİNG SIRALAMASI 5 HAZİRAN 2021
1 KARDEŞLERİM
2 SURVİVOR
3 FOX ANA HABER HAFTA SONU
4 GÜLDÜR GÜLDÜR SHOW TEKRAR 
5 SAVAŞÇI
6 İBO SHOW
7 SHOW ANA HABER
8 TAKİP 3 SON KARŞILAŞMA
9 SURVİVOR EKSTRA
10 HAVA DURUMU KANAL D


 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.