12 Mayıs 2023 reyting sonuçları! Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı?

12 Mayıs 2023 reyting sonuçları! Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı?
Televizyon ekranlarında 12 Mayıs 2023 Cuma günü en çok izlenen dizi hangisi oldu? İşte 12 Mayıs reyting sonuçları..

Ali Birerdinç - Televizyonda iddialı dizilerin yer bulduğu cuma günleri, izleyiciler ekran karşısında yerini aldı. Show TV’nin olaylı dizisi Kızılcık Şerbeti ve Star TV’nin reyting rekortmeni yapımı Yalı Çapkını bu cuma da beyaz camdan izleyicilerine seyir keyfi sunan yapımlar arasında yer aldı. Dizilerin son bölümlerinin yayınlanmasının ardından izleyiciler 12 Mayıs 2023 Cuma günü reytinglerini de araştırmaya başladı. Kendi izledikleri dizilerin sıralamadaki yerini merak eden diziseverler, “Kızılcık Şerbeti mi, Yalı Çapkını mı daha çok izlendi 12 Mayıs 2023?” sorusunun yanıtını aramaya başladı. Peki iki dizi arasındaki reyting rekabetinin galibi bu hafta kim oldu? İşte 12 Mayıs 2023 günü yayınlanan programların izlenme oranları…

Diziseverlerin merakla beklediği rekabetin sonuçlarını yansıtan reytingler, dizilerin yayınlandığı günün ertesi sabahında açıklanıyor. 12 Mayıs Cuma günü yayınlanan dizilerin reyting sıralaması, 13 Mayıs Cumartesi günü yayınlandığı anda haberimizde yer alacaktır.

5 Mayıs Cuma reyting sonuçları

Geçtiğimiz hafta yayınlanan reyting sıralamasında Total grubunda 1.sırada Star TV’de izleyiciyle buluşan “Yalı Çapkını”, 2. sırada Show TV’de yayınlanan “Kızılcık Şerbeti”, 3.sırada ise “Yalı Çapkını” dizisinin özeti yer aldı. AB grubunda ise 1.sırada “Kızılcık Şerbeti”, 2.sırada “Yalı Çapkını”, 3.sırada ise “Yalı Çapkını” dizisinin özeti yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.