12 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Güzin Erkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli

12 Şubat Cuma Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? Güzin Erkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli
Türkiye'nin en çok izlenen hijyen dolu yarışması Temizlik Benim İşim'de pazartesiden bu yana devam eden rekabetin sonuna gelindi. Son olarak Vildan Bektaş'ın yarıştığı programda bugün Güzin Erkan marifetlerini ortaya koyacak. Peki, Temizlik Benim İşim Güzin Erkan kimdir? Kaç yaşında ve nereli? 12 Şubat Temizlik Benim İşim'de kim kazandı? İşte detaylar...

Kadir Ezildi'nin sunumuyla ekranlardaki yolculuğuna devam eden Temizlik Benim İşim'de haftanın final günü geldi çattı. Çok sevilen bölümleri ile izleyenleri televizyon karşısına kilitleyen program yine eğlenceli anlara sahne olacak ve gün sonunda da puanlar verilecek. zaman zaman gerginliğin de yaşanacağı günde hünerlerini sergileyecek isim Güzin Erkan olarak açıklandı. Güzel yarışmacı hakkında da çok sayıda araşırma yapılıyor. Peki, Temizlik Benim İşim Güzin Erkan kimdir? Fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

Temizlik Benim İşim Güzin Erkan kimdir?

Dört gündür performanslarını sergileyen yarışmacıların ardından 320. bölüm yarışmacısı Güzin oldu. Genç gelin kendisine verilecek olan 4 saatlik sürede ilk defa kamera karşısında yarışıp 10 bin lirayı kazanabilmek adına çaba gösterecek. 32 yaşında. Halkla ilişkiler uzmanı. Aslen Rizeli olan Güzin Hanım 2 çocuk annesi.


Temizlik Benim İşim Güzin


 

Temizlik Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden iddialı beş yarışmacının yarıştığı Temizlik Benim İşim'in 5 Şubat Cuma günü birincisi belli olduktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.