14 Mayıs 2023 Pazar reyting sonuçları! En çok hangi seçim programı izlendi?

14 Mayıs 2023 Pazar reyting sonuçları! En çok hangi seçim programı izlendi?
14 Mayıs 2023 Pazar günü yapılan seçimlerin tamamlanmasının ardından televizyon izleyicilerinin seçim akşamı hangi kanalı izlediği merak konusu oldu.

Ali Birerdinç - Türkiye, 14 Mayıs 2023 Pazar günü sandık başına gitti. Sandıkların kapanıp oyların sayılmaya başlanmasının ardından sonuçlar belli olmaya başladı. Seçim yasaklarının kalktığı andan itibaren de seçim sonuçları ekranlardan izleyiciye sunuldu. Peki 14 Mayıs 2023 Pazar akşamı seçim sonuçlarını yayınlayan ve yorumlayan kanallardan hangisi en çok izlenme oranına ulaştı? Türkiye, 14 Mayıs 2023 seçim sonuçlarını hangi kanaldan izledi? İşte merak edilen soruların yanıtları..

14 Mayıs 2023 reyting sonuçları

14 Mayıs 2023 Pazar akşamı seçim yasaklarının kalkması ile birlikte televizyonlarda da seçim sonuçları ekrana gelmeye başladı. Her kanal hem sunucuları hem de çok sayıda yorumcu ile televizyon izleyicilerine seçim heyecanını aktarmak için çalıştı. Önceki seçim gecelerinin galibi olan FOX TV’den Selçuk Tepeli ve İlker Karagöz ekranlarda olurken, iki sunucuya yorumcular ve kanalın haber yöneticileri eşlik etti. Yayın hayatına yeni başlayan ve iddialı transferleri ile adından söz ettiren Sözcü TV’de ise 14 Mayıs 2023 seçim gecesi ekranlarda Fatih Portakal ve gazeteci İsmail Saymaz yer aldı. Kanal D ve CNN Türk ortak seçim yayınına imza atarken, NTV kanalı ile de Star TV ortak yayın düzenledi.

14 Mayıs 2023 reytinglerinde hangi programı ilk sırada?

Peki 14 Mayıs 2023 günü televizyonların izlenme oranları ne oldu? Seçimlerin ertesi günü 15 Mayıs Pazartesi sabahı açıklanan reyting sonuçlarında kim önde? 15 Mayıs günü açıklanan 14 Mayıs Pazar reytingleri yayınlandığı anda haberimize eklenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.