2023 Masterchef All Star Araz Aknam kimdir?

2023 Masterchef All Star Araz Aknam kimdir?
Masterchef Türkiye All Star kadrosu açıklandı. Araz Aknam da onlar arasında bulunuyor. Peki, Masterchef Araz Aknam kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Araz Aghnami Aknam kimdir?

Masterchef Türkiye yarışmacısı Araz Aknam kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Yeni sezonuna merhaba diyen yarışmada jüri üyeliklerini Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna ve Yılmaz Öztürk üstleniyor. Programda çok sayıda şef adayı kendilerine veirlen sürede en iyi yemekleri yapmak istiyor. O isimlerden biri de Araz Aknam olarak açıklandı. Peki, Masterchef Araz Aknam kimdir? Kaç yaşında ve nereli? Instagram hesabı haberimizde yer alıyor. Siz de yarışmacı hakkındaki yorumlarınızı yazabilirsiniz.


Masterchef Araz Aknam kimdir?

Kendisi 32 yaşında. İran Azerisi olması sebebiyle 10 yıl İran'da, 8 yıl da Amerika'da yaşadı. Fenerbahçe kongre üyesi. Mühendis. Amerikan futbolu oyuncusu. Kendi adı ile oluşturduğu markası mevcut. Yarışmadan önce voleybolcu sevgilisi ile nişanlandı. Kısa süre içerisinde de evlenecek. Tam adı Araz Aghnami Aknam'dır.

Masterchef Araz Aknam

Masterchef Araz Aknam Instagram hesabı

Genç yarışmacının kendisine ait bir Instagram hesabı bulunmaktadır. Burada 1947 takipçisi var. Yayınladığı fotoğraflarla yüksek etkileşim elde ediyor. Kendisini @arazagak profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.