23 Mayıs 2023 Salı reyting sonuçları! En çok hangi dizi izlendi?

23 Mayıs 2023 Salı reyting sonuçları! En çok hangi dizi izlendi?
Televizyon izleyicileri 23 Mayıs Salı günü en çok hangi programı izledi? Aile mi yoksa Tetikçinin Oğlu mu daha çok izlendi?

Ali Birerdinç - 23 Mayıs 2023 Salı günü televizyonlarda yayınlanan programlar arasında en çok reytingi hangi yapımın elde ettiği merak konusu oluyor. Bilindiği gibi geçtiğimiz hafta salı günü televizyon tarihinde eşine az rastlanır bir olay yaşanmıştı. Kendi günü olmamasına rağmen Yalı Çapkını, Star TV’de yeni bölümü ile ekrana gelmiş ve günün en çok izlenen dizisi olan Aile’yi ve diğer tüm yapımları geçerek birinci olmayı başarmıştı. Peki bu hafta ne olacak? Aile liderliği yeniden geri alacak mı? Survivor ve sezon finali yapacağı konuşulan Tetikçinin Oğlu dizisi ne kadar izlendi? İşte 23 Mayıs Salı reyting sonuçları…

23 Mayıs 2023 Salı günü Show TV’de Aile, Fox TV’de Tetikçinin Oğlu, Tv8’de Survivor 2023, TRT 1’de Yürek Çıkmazı, Kanal D’de ise Üç Kız Kardeş adlı yapımlar izleyici karşısına çıktı. Prime time’da yayınlanan bu yapımların yanı sıra gündüz kuşağında da pek çok program yüksek izlenme oranlarına ulaştı.

Bilindiği gibi, 23 Mayıs Salı günü yayınlanan programların izlenme oranları bir sonraki gün açıklanıyor. 24 Mayıs günü açıklanan salı günü reytingleri yayınlandığında haberimiz güncellenecektir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.