26 Mayıs 2023 Cuma reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı?

26 Mayıs 2023 Cuma reyting sonuçları: Kızılcık Şerbeti mi Yalı Çapkını mı?
Diziler sezon finali yapmak için gün sayarken, 26 Mayıs Cuma gününün reyting sonuçları da merak konusu oluyor.

Ali Birerdinç - 26 Mayıs Cuma günü televizyon ekranlarında pek çok yapım izleyici ile buluştu. Yoğun bir rekabete sahne olan cuma günü beyaz camda iki önemli dizinin yeni bölümleri yayınlandı. Show TV’nin büyük ses getiren dizisi Kızılcık Şerbeti ile Star TV’nin reyting rekortmeni yapımı Yalı Çapkını, günün en çok izlenen dizisi olmak için kıyasıya bir rekabet yaşadı. Peki günün kazananı kim oldu? İşte 26 Mayıs 2023 Cuma gününün reyting sonuçları…

26 Mayıs reyting sonuçlarında, günün en çok izlenen programları yer aldı. AB, TOTAL gibi farklı reyting gruplarında günün en çok izlenme oranını elde eden yapımı üst sıralara çıktı. 26 Mayıs Cuma günü ekran başına geçip beğendiği programı izleyen seyirciler de hangi yapımın birinci olduğunu merak etmeye başladı.

Bilindiği gibi, 26 Mayıs Cuma gününün reyting sonuçları bir sonraki gün açıklanıyor. 27 Mayıs sabahı açıklanan izlenme oranları haberimize eklenecektir. Bakalım Yalı Çapkını ile Kızılcık Şerbeti’nin rekabetinde gülen taraf hangisi oldu?

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.