28 Mayıs Pazar reyting sonuçları: En çok hangi seçim programı izlendi?

28 Mayıs Pazar reyting sonuçları: En çok hangi seçim programı izlendi?
28 Mayıs Pazar günü Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı Seçimi ikinci turu düzenlenirken, en çok seyredilen program da merak konusu oldu.

Ali Birerdinç - Türkiye’nin sandık başına gittiği 28 Mayıs 2023 Pazar günü en çok hangi seçim programı izlendi? Vatandaşlar seçim sonuçlarını hangi kanaldan takip etti, hangi program günü zirvede bitirdi? 28 Mayıs reyting sonuçları en çok araştırılan konular arasında yer aldı. İşte 28 Mayıs Pazar gününün reyting sonuçları ve izlenme oranları…

28 Mayıs Pazar günü hem haber kanallarında hem de normal kanallarda seçim programları yayınlandı. Bazı kanallar ortak yanına giderken kimi kanallar özel yayınlarla gece boyu seçim sonuçlarını aktarmaya devam etti. Çoğu kanal öğleden sonra başladığı Seçim Özel yayınlarına gün boyu devam etti.

Seçimlerin sonuçlanmasının ardından televizyon izleyicileri 28 Mayıs günü en çok izlenen programın hangisi olduğunu merak etmeye başladı. 28 Mayıs reyting sonuçları bir sonraki gün açıklandığında haberimiz güncellenecektir.

14 Mayıs’ta kim ilk sırada yer almıştı?

14 Mayıs seçimlerinde reyting sıralamasında Fox TV'nin "Fox'ta İlk Yorumlar" programı TOTAL’de birinci sırada yer aldı. İkinci sırayı yine Fox TV'nin "Fox'ta Seçim Analizi/Şimdi Ne Olacak/Seçim Sonuçları/Seçim Gecesi" programı aldı. Üçüncü sırada ise "Fox Seçim 2023" programı bulunuyordu. AB'de de "Fox'ta İlk Yorumlar" programı birinci sırada yer alırken, ikinci sırayı yine "Fox'ta Seçim Analizi/Şimdi Ne Olacak/Seçim Sonuçları/Seçim Gecesi" programı aldı. Üçüncü sırada ise "Fox Seçim 2023" programı yer aldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.