3 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Dilek Sönmez Yıldız kaç puan aldı

3 Eylül Cuma En Hamarat Benim kim birinci oldu? Dilek Sönmez Yıldız kaç puan aldı
Türkiye'nin en titiz ve hamarat kadınlarını bir araya getiren En Hamarat Benim'de yeni bir hafta daha sona eriyor. Pazartesiden bu yana devam eden mücadelede yaşanan rekabet herkesi ekran başına kilitlemişti. Bugün ise son yarışmacı hünerlerini sergileyecek ve puanlar verilecek. Ardından da 15 bin liranın sahibi belli olacak.

Ünlü sunucu Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkan En Hamarat Benim'de bir haftanın daha sonuna gelindi. Pazartesi günü OKB hastası Sevgi Altıoğlu ile başlayan hafta salı Sİbel Doğan ve çarşamba da Şükran Şen ile devam etmişti. Dün de Yeliz Karakoyun izleicilerin karşısına çıkmıştı. Bugün de haftaya nokta koyacak isim Dilek Sönmez Yıldız olarak açıklandı Temizlik ve yemek konusundaki marifetlerini sergileyecekolan güzel yarışmacının ardından Kadir Ezildi hafta başından bu yana gizli olarak verdiği puanları bugün açıklayacak. Peki, 3 Eylül Cuma En Hamarat Benim'de kim birinci oldu? Dilek Sönmez Yıldız kaç puan aldı sorusunun yanıtı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Dilek'in menüsü

Programın 15. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Yıldız'ın performansı merak konusu oldu. Evindeki temizliğin yanı sıra yemekleriyle de ön plana çıkmak ve birinci olmak isteyen Dİlek komik tavırları ile de ilgi çekmeyi başardı. Fragmanda oldukça eğlenceli anlara yer verildi. Güzelliği ile adından söz ettiren yarışmacı hakkında binlerce yorum yazıldı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.


En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız

En Hamarat Benim Dilek Sönmez Yıldız
 


 

En Hamarat Benim Dilek kaç puan aldı? Puan Durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen kadınların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Dilek'in puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.


 

En Hamarat Benim'de kim birinci oldu?

Birbirinden hamarat kadınların büyük rekabetine sahne olan En Hamarat Benim'in puanları açıklandıktan sonra birinci olan ve 15 bin lirayı kazanan yarışmacıyı bu sayfada görüntüleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.