8 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu

8 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu
Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından Gelinim Mutfakta'da bugün yeni hafta başladı. Gelinlerin ve kayınvalidelerin mücadelesine yeni bir takımın da eklendiği zorlu maratonun ilk gününde alınacak puanlar da merak konusuydu ve gözler puan tablosuna çevrildi. Peki, 8 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.

Kanal D'nin ilgiyle seyredilen yarışması Gelinim Mutfakta'da yeni bir haftaya daha merhaba dendi. Şov dünyasının önemli isimlerinden biri olan ve yıllardır ekranlarda boy gösteren Mehmet Ali Erbil'in sunuculuk koltuğunda oturduğu yeni haftanın ilk gününde gelinler puan savaşı verdi. Kayınvalidelerin ve Mehmet Ali Erbil'in puanlaması sonrtasında açıklanacak olan sıralamada ilk çeyrek altının kime gideceği merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Her anı lezzet savaşına sahne olan programın ilk gününde Eda Kök ve Hatice Kök rekabete dahil olmuştu. Onların da performansı merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, 8 Kasım Pazartesi Gelinim Mutfakta'da kim birinci oldu? Gelinim Mutfakta puan durumu haberimizde yer alıyor.


 

GELİNİM MUTFAKTA 8 KASIM PAZARTESİ PUAN DURUMU

Aslıhan: 

Yaren: 

Yeşim: 

Eda:


8 KASIM GELİNİM MUTFAKTA KİM BİRİNCİ OLDU?

Kazanan açıklandıktan sonra haberimizde yer alacak.


GELİNİM MUTFAKTA'DA DÜNÜN BİRİNCİSİ

Gelinim Mutfakta'da cuma yayınlanan son bölümde gün toplamında beş bileziğin sahibi Aslıhan olmuştu. Havvanur ve kayınvalidesi de elenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.