Adana Demirspor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı izle şifresiz donmadan

Adana Demirspor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı izle şifresiz donmadan
Süper Lig'de 29'uncu hafta mücadeleleri bugün devam ediyor. Günün İstanbul dışındaki tek mücadelesi Adana'da oynanacak. Adana Demirspor evinde İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadele öncesinde iki takım da kazanmak istiyor. Ev sahibi Avrupa kupaları iddiasını sürdürebilmek, Paşa ise orta sıralardaki yerini korumak adına sahaya çıkacak. Taraftarlar da mücadeleyi izlemek istiyor. Adana Demirspor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı şifresiz donmadan izle alternatifleri haberimizde.

BURA ZİHNİ - Süper Lig'de 29'uncu hafta mücadeleleri bugün devam ediyor. Günün İstanbul dışındaki  tek mücadelesi Adana'da oynanacak. Adana Demirspor evinde İstanbul temsilcisi Kasımpaşa'yı ağırlayacak. Mücadele öncesinde iki takım da kazanmak istiyor. Ev sahibi Avrupa kupaları iddiasını sürdürebilmek, Paşa ise orta sıralardaki yerini korumak adına sahaya çıkacak. Taraftarlar da mücadeleyi izlemek istiyor. Adana Demirspor Kasımpaşa Bein Sports 1 canlı şifresiz donmadan izle alternatifleri haberimizde.



Adana Demirspor Kasımpaşa maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü ekibini karşı karşıay getirecek Adana Demirspor Kasımpaşa maçı saat 16.00'da başlayacak. Ümit Öztürk'ün yöneteceği mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak.


 

Adana Demirspor Kasımpaşa maçı muhtemel 11'leri

Adana Demirspor: Ertaç, Svensson, Mert, Semih, Rodrigues, Ndiaye, Stambouli, Ndiaye, Akintola, Belhanda, Emre 

Kasımpaşa: Günay, Fabiano, Tarkan, Djilobodji, Yasin, Malsa, Eysseric, Hajradinovic, Choiar, Mustafa, Fall


 

Adana Demirspor Kasımpaşa maçı öncesi istatistikler

  • Bugüne kadar Kasımpaşa ile oynadığı beş Süper Lig maçının ikisini kazanan Adana Demirspor (1B 2M), bu iki galibiyeti de gol atabildiği iki karşılaşmada aldı.
  • Adana Demirspor'a konuk olduğu iki Süper Lig maçını da kazanamayan Kasımpaşa'nın (1B 1M), lig tarihinde en az üç kez ziyaret edip gol sevinci yaşayamadığı tek rakibi Keçiörengücü (4 maç).
  • Adana Demirspor, Vincenzo Montella göreve geldikten sonra İstanbul takımların konuk ettiği hiçbir Süper Lig maçını kaybetmedi (6G 4B) ve bu karşılaşmaların altısında kalesini gole kapattı.
  • Geçen hafta Trabzonspor'u 2-0 mağlup eden Kemal Özdeş, Mustafa Denizli'den (Ekim 2018) bu yana Kasımpaşa'da göreve geldikten sonra çıktığı ilk iki Süper Lig maçında puan kaybetmeyen ilk teknik direktör olmak istiyor.
  • Evinde oynadığı son 14 Süper Lig maçını kaybetmeyen Adana Demirspor (10G 4B), kulüp tarihinin rekorunu egale etmek için sahaya çıkıyor (Kasım 1976-Kasım 1977).
  • Bu sezon Süper Lig'de ceza sahası dışından en fazla şut çeken takım Adana Demirspor (195). Kasımpaşa (23) ise şu ana kadar Fenerbahçe'nin (21) ardından kalesine bu bölgeden en az şut gelen ekip konumunda.
  • Adana Demirspor'un Süper Lig'e döndüğü 2021/22 sezonundan bu yana Kasımpaşa'ya attığı dört golün üçünde Younes Belhanda'nın doğrudan katkısı vardı (1 gol & 2 asist).
  • Cherif Ndiaye, Süper Lig kariyerinde Kasımpaşa'ya karşı iç sahada çıktığı iki Süper Lig maçında birer gol kaydetti (Göztepe formasıyla).
  • Süper Lig'de forma giydiği son iki sezonda en fazla frikik golü atan oyuncu olan Valentin Eysseric'in (4) kaydettiği gollerin %75'i duran toptan geldi (frikik x4 & penaltı x2).
  • Ceza sahası dışından çektiği son beş şutun ikisini gole çeviren Mounir Chouiar (vs Trabzonspor & Antalyaspor), daha önceki toplam 21 denemesinde rakip fileleri havalandıramamıştı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.