Aile dizisine flaş transfer! Rakip mafya geliyor!

Aile dizisine flaş transfer! Rakip mafya geliyor!
Show TV’nin büyük beğeni kazanan Kıvanç Tatlıtuğ ve Serenay Sarıkaya’nın başrollerinde yer aldığı dizisi “Aile” usta bir aktör dahil oluyor.

Fatma Müge Yücetürk - Aile dizisi çok ses getirecek bir transfere imza attı. Salı günleri Show TV ekranlarında yayınlanan ve başrollerinde Kıvanç Tatlıtuğ, Serenay Sarıkaya, Nejat İşler, Nur Sürer gibi isimlerin rol aldığı diziye yeni bir isim katıldı.

Birsen Altuntaş’ın haberine göre, Kurtlar Vadisi dizisinde canlandırdığı İskender Büyük karakteriyle geniş kitlelerce tanınan Musa Uzunlar, Aile’ye katılıyor. Rakip mafya karakteriyle diziye dahil olacak usta oyuncu yapımda “İlyas” karakterine hayat verecek. 64 yaşındaki ünlü oyuncunun diziye hangi bölümde katılacağı henüz açıklanmadı.

[related-posts id="97572" color="bg-primary"][/related-posts]

Musa Uzunlar kimdir?

Aile dizisinde “İlyas” karakterine hayat vermeye hazırlanan Musa Uzunlar, uzun yıllardır tiyatro,sinema ve dizi projeleri ile izleyici karşısına çıkıyor. 22 Nisan 1959 tarihinde Antalya’da dünyaya gelen oyuncu, 64 yaşında. Aslen Niğdeli olan uzunlar, 1985 yılında Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü'nden 1985 yılında mezun olarak mesleğe adım attı. Çeşitli illerde devlet tiyatrolarında çalışan oyuncu, hem yönetmen hem de oyuncu olarak faaliyet gösterdi. Devlet Opera ve Balesi Çalışanları Vakfı TOBAV'da ve Devlet Tiyatroları Spor Kulübü'nde yöneticilik yaptı. Devlet tiyatrolarının yanı sıra şehir ve belediye tiyatrolarında da çalıştı. Çok sayıda özel tiyatroda da görev alan Musa Uzunlar, Makedonya Üsküp Halklar Tiyatrosu ve Bulgaristan Rusçuk Devlet Tiyatrosu'nda da yönetmenlik yaptı. Eğitmenlik de yapan Uzunlar; Uludağ Üniversitesi Eğitim Fakültesi, Eskişehir Anadolu Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü, Mimar Sinan Üniversitesi Sahne ve Görüntü Sanatları Anasanat Dalı ve Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümü gibi kurularda eğitim verdi. Halen Haliç Üniversitesi ve Yeditepe Üniversitesi'nde eğitmen olarak çalışmaktadır. Seslendirme çalışmaları ile de bilinen Uzunlar, TOBAV İstanbul Şube Başkanı'dır. Kurtlar Vadisi Pusu dizisinde ve Kurtlar Vadisi Gladio sinema filminde canlandırdığı İskender Büyük karakteri ile geniş kitlelerce tanınan aktör, 2012-2013 yılları arasında TRT’de yayınlanan Şubat dizisinde de oynadı. Uzunlar, Kanal D’de yayınlanan ve büyük beğeni kazanan Poyraz Karayel dizisinde ise Bahri Umman karakterini canlandırdı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.