Antalyaspor Alanyaspor Bein Sports 2 canlı şifresiz izle

Antalyaspor Alanyaspor Bein Sports 2 canlı şifresiz izle
Süper Lig'de 29'uncu hafta bu akşam başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olacak karşılaşmalardan biri Antalya'da oynanacak. Bu sezon istenen performansı ortaya koyamayan Antalyaspor ve Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunup yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Antalyaspor Alanyaspor Bein Sports 2 canlı şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.

BURAK ZİHNİ - Süper Lig'de 29'uncu hafta bu akşam başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olacak karşılaşmalardan biri Antalya'da oynanacak. Bu sezon istenen performansı ortaya koyamayan Antalyaspor ve Alanyaspor'un karşı karşıya geleceği zorlu 90 dakikayı izlemek isteyenler araştırmalarda bulunup yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Antalyaspor Alanyaspor Bein Sports 2 canlı şifresiz izle alternatifleri haberimizde yer almaktadır.


Antalyaspor Alanyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Bu haftanın sonucu en çok merak edilen yarışmalarından Antalyaspor Alanyaspor mücadelesi saat 20.30'da başlayacak. Tugay Kaan Numanoğlu'nun yöneteceği maç Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak.


 

Antalyaspor Alanyaspor maçını yayınlayan kanallar listesi

Türkiye    beIN CONNECT Turkey, beIN Sports 2 Turkey


 

Antalyaspor Alanyaspor maçı öncesi istatisitkler

  • Bugüne kadar Alanyaspor'u konuk ettiği altı Süper Lig maçının beşini kazanan Antalyaspor, gol atamadığı tek karşılaşmada sahadan mağlubiyetle ayrıldı (Kasım 2020; 0-2).
  • Sezonun ilk yarısında oynanan maçta Antalyaspor'u 3-2 mağlup eden Alanyaspor, Süper Lig tarihinde rakibine karşı tek dublesini 2020/21 sezonunda yaptı.
  • Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçında puan kaybetmeyen ve son iki karşılaşmada gol yemeyen Antalyaspor, en son Kasım-Aralık 2016 arasında üst üste üç iç saha karşılaşmasını kalesini gole kapatarak kazandı.
  • Süper Lig'de çıktığı son 12 deplasman maçını kazanamayan ve ligde devam eden en uzun seriyi yaşayan Alanyaspor (4B 8M), bu sezonki tek dış saha galibiyetini ilk haftada Fatih Karagümrük'ü 4-2 mağlup ederek aldı.
  • Bu sezon Süper Lig'de oynadığı bütün deplasman maçlarında gol yiyen tek takım olan Alanyaspor, aynı zamanda dış sahada kalesinde en fazla gol gören ekip konumunda (13 maçta 31 gol).
  • 2022/23 Süper Lig sezonunda en fazla gole sebep olan hata yapan takım ile (Antalyaspor; 9) savunma bölgesinde kaptırdığı toplar sonrası en fazla gol yiyen takım (Alanyaspor; 8) bu maçta karşı karşıya geliyor.
  • Antalyaspor santrforu Haji Wright, sezonun ilk yarısında oynanan Alanyaspor maçında rakip filelere iki gol gönderdi. Bu sezon bir rakibine karşı çıktığı her iki karşılaşmada da 2+ gol atan tek oyuncu Enner Valencia (vs Kasımpaşa).
  • Alanyaspor ile oynadığı iki Süper Lig maçında da gol atan Haji Wright (3 gol), Antalyaspor formasıyla aynı rakip karşısında üç karşılaşmalık seri yakalayan son isim olan Souleymane Doukara (2018-2019 arasında) gibi bunu Alanya ekibine karşı başarmak istiyor.
  • Alanyaspor forması giyen Efecan Karaca'nın Süper Lig kariyerinde gol atamadığı takımlar arasında en fazla karşılaştığı iki rakibinden biri Antalyaspor (12; Galatasaray ile birlikte).
  • Teknik direktörlük kariyerinde Antalyaspor'a konuk olduğu 10 Süper Lig maçının sadece birini kaybeden Ersun Yanal (5G 4B), tek mağlubiyetini Aralık 2012'de Eskişehirspor'un başında aldı (1-2). Kırmızı-beyazlılara yaptığı son iki ziyaretinden beraberlikle ayrılan Yanal, lig tarihinde rakibine karşı üst üste üç dış saha maçını galibiyet alamadan geçmedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.