Antalyaspor Başakşehir maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle ve yayın akışı

Antalyaspor Başakşehir maçı canlı izle | Bein Sports 2 canlı izle ve yayın akışı
Süper Lig'de pazar günü İstanbul'da başlamış ve Karagümrük ile Hatayspor kozlarını paylaşmıştı. Sıra şimdi Akdeniz'e geldi. Antalyaspor evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Kırmızı beyazlılar taraftarının önünde 3 puanla sahadan ayrılmak isterken toparlanmaya başlayan turuncu lacivertliler ise evine galibiyetle dönmek amacında. Mücadeleyi seyretmek isteyen taraftarlar kadar futbol severler de araştırmalarda bulunuyor ve yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Antalyaspor Başakşehir maçı canlı izle alternatiflerini

24 Ekim 2021 Pazar günü saat 16.00'da oynanacak olan Antalyaspor Başakşehir maçının detayları ile karşınızdayız. Süper Lig'de pazar günü İstanbul'da başlamış ve Karagümrük ile Hatayspor kozlarını paylaşmıştı. Sıra şimdi Akdeniz'e geldi. Antalyaspor evinde Başakşehir'i ağırlıyor. Kırmızı beyazlılar taraftarının önünde 3 puanla sahadan ayrılmak isterken toparlanmaya başlayan turuncu lacivertliler ise evine galibiyetle dönmek amacında. Mücadeleyi seyretmek isteyen taraftarlar kadar futbol severler de araştırmalarda bulunuyor ve yayın bilgilerini öğrenmeye çalışıyor. Antalyaspor Başakşehir maçı canlı izle alternatiflerinin yanı sıra Bein Sports 2 canlı izle seçenekleri ve yayın akışı haberimizde yer alıyor.


 

Antalyaspor Başakşehir maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Süper Lig'in iki güçlü takımı arasında bugün oynanacak ve kıyasıya bir mücadeleye sahne olacak 90 dakika saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 1'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


 

Antalyaspor Başakşehir maçı öncesi OPTA verileri

Antalyaspor'un Süper Lig'e döndüğü 2015/16'dan bu yana en fazla mağlup olduğu rakibi İstanbul Başakşehir (9). Akdeniz ekibinin bu süreçte Boz Baykuşlar'dan (27) daha fazla gol yediği sadece iki takım var: Beşiktaş ve Galatasaray (29'ar).
Antalyaspor'a konuk olduğu son altı Süper Lig maçının beşini kazanan İstanbul Başakşehir (1B), son beş karşılaşmada kalesini gole kapattı.
İstanbul Başakşehir ile oynadığı son 11 Süper Lig maçını kazanamayan Antalyaspor (2B 9M), lig tarihinde sadece iki rakibine karşı daha uzun galibiyet hasreti yaşadı (20 maç vs Beşiktaş & 15 maç vs Galatasaray).
Deplasmanda oynadığı son dört Süper Lig maçını kaybeden İstanbul Başakşehir, en üst ligde üst üste beş dış saha yenilgisi almadı.
Süper Lig'de oynadığı son 16 maçın ikisini kazanan Antalyaspor (5B 9M), bu süreçteki iki galibiyetini de iç saha karşılaşmalarında aldı (3-2 vs Rizespor & 1-0 vs Yeni Malatyaspor).
İstanbul takımlarına rakip olduğu son 17 Süper Lig maçının birini kazanabilen Antalyaspor (10B 6M), tek galibiyetini sahasında Fatih Karagümrük'ü 3-1 mağlup ederek aldı (Ocak 2021).
Süper Lig kariyerinde hem gol atıp hem de asist yaptığı ilk maçı son hafta Sivasspor'a karşı oynayan Doğukan Sinik (1 gol & 1 asist), daha önceki 39 karşılaşmada aynı sayıda golde pay sahibi olmuştu (1 gol & 1 asist).
Bu sezon Süper Lig'de forma giydiği altı maçta altı gol atan Stefano Okaka, lig tarihinde İstanbul Başakşehir formasıyla yedi gole en az maçta ulaşan oyuncu olmak istiyor (Enzo Crivelli; 10 maç).
Süper Lig'in ilk dokuz haftasında en fazla asist yapan oyuncu olan Edin Visca (6), bu gol paslarının sadece birini dış sahada verebildi (vs Göztepe).
Süper Lig tarihinde 10+ maçta görev yapan teknik direktörler arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip Türk çalıştırıcı Emre Belözoğlu (%73; 8/11).


 

Antalyaspor Başakşehir muhtemel kadrolar

ANTALYASPOR: Boffin, Naldo, Doğukan, Güray, Kudriashov, Fredy, Crivelli, Amilton, Bünyamin, Hakan, Veysel

BAŞAKŞEHİR: Volkan, Caicara, Eupreanu, Youssouf, Lucas Lima, Mahmut, Tolga, Visca, Berkay, Deniz, Okaka

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.