Arka Sokaklar 573. bölüm tek parça izle - 574. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 573. bölüm tek parça izle - 574. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Selin öldü mü? Arka Sokaklar'ın yepyeni bir bölümü daha ekranlara geliyor. Rıza Baba ve ekibi yine İstanbul'un altını üstüne getirecek. Sırtınan bıçaklanan Selin'in durumu herkesi üzmüştür. Bunu yapanın peşine düşüldü. Selin, yaşam mücadelesi kazanabilecek mi? Hakan, Rıza Baba ve Engin tarafından sorgulanırken patlama yapar. Bahar ise Ceren'in eşi tarafından bayıltılır. Arka Sokaklar 573. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 574. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

Kanal D'nin reyting rekorları kıran dizisi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü bu akşam izleyicilerin karşısına çıkıyor. İstanbul sokakları kadar terörle mücadele konusunda da kararlılığını gösteren Rıza Baba ve ekibi yine Mesut'u kurtarmak adına iş başında. Bir önceki bölümde herkese veda eden Mesut'un izini bulan ekip, Servan'a gittiğini anlamıştı. Ancak roket atarlı bir pusuya düşen Mesut'un hayatından endişe edilmektedir. Gönderilen bir video ile herkes darmadağın olur ancak pes etmeye de niyetleri yoktur. Arka Sokaklar 573. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 574. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. Detayları aşağıda okuyabilirsiniz. İyi seyirler dileriz. Dizi hakkındaki yorumlarınızı aşağıdaki mesaj kısmından bizlere iletebilirsiniz.
 


Arka Sokaklar 573. bölüm özeti

Mesut, Selin'i bıçaklayan Bekir’i bulmanın ve cezasını vermenin peşine düşüyor! Arka Sokaklar 573. Bölüm 15 Ocak Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! İrfan, Selin’i hastaneye götürür. Selin hemen ameliyata alınır. Aldığı darbe tehlikeli bir noktadadır. Ekibimiz endişeyle ameliyatın bitmesini bekler. Mesut çok gergindir. Bütün hıncını İrfan’dan çıkarır. Selin’i bıçaklayanın Bekir olduğunu öğrenir. Ameliyat devam ederken Mesut yerinde duramaz Bekir’i bulmanın ve tabii ki cezasını vermenin peşine düşer. Zafer kızını Ceren’den kaçırıp şehirden uzak bir eve götürür. Hakan emniyete gelir ama bu davaya karıştırmazlar. Engin araştırması için davayı Bahar’a verir. Hakan gizlice Bahar’ı takip edip Zafer’in yerini bulur. Polis baskınıyla beraber karşısında Hakan ve Ceren’i gören Zafer çok daha tehlikeli bir hal alır. Hakan’dan intikam almak için de Bahar’ı seçer. Bahar farkında olmadığı büyük bir tehlikenin içindedir. Eski bir Suriye’ li asker olan Cabir, savaşta eşini kaybedince kızıyla beraber Türkiye’ye gelir. Annesinin ölümünden babasını sorumlu tutan kızı Miral burada da babasından kaçar. Cabir kızını düştüğü fuhuş batağından kurtarmak için askeri yeteneklerini kullanır. Ekibimiz davasında haklı olan bu adamı anlayışla karşılayıp kendilerine yakın hissetseler de adaleti sağlamak için görevlerini yapmak durumundalardır.  


MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 573. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 573. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 573. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 574. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 574. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.