Arka Sokaklar 591. bölüm tek parça izle - 592. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Arka Sokaklar 591. bölüm tek parça izle - 592. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Türkiye'nin en çok seyredilen dizilerinden biri olarak yıllardır ekranlardaki yerini alan Arka Sokaklar'da yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Ezgi ve Cemal'in yoğun çatışma altına girmesi sonrası zor anlar onları bekler. Kurşunun hedefi olan Ezgi yaralanır. Savcı, Hüsnü ve Zeliha için dosyayı açar. Ali de Pınar'a karşı gösterdiği tepki sonrasında Rıza Baba'dan beklemediği bir tokat yer. Arka Sokaklar 591. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 592. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı

Cuma akşamlarının zirve sahibi Arka Sokaklar'ın yeni bölümü izleyicilerinin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların rol almayı sürdürdüğü ve ele aldığı dosyalarla da gündeme damga vuran yapım yine ilgiyle seyredilecek. Rıza Baba ekibiyle birlikte yine suçluların peşinde koşuyor. Ancak asıl darbe damadından gelecek. Ali, bugüne kadar kendisine kötü zamanlar yaşatan eşine karşı şiddetini fiziksel olarak gösterince olanlar olacak. Evde kıyamet kopacak. Bundan sonrasının nasıl devam edeceği ve yaraların sarılma yöntemi merak konusu. Arka Sokaklar 591. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Arka Sokaklar 592. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde. İşte detaylar...


 

Arka Sokaklar 591. bölüm özeti

İlaçların etkisindeki Ali'den beklenmeyen hareket! Arka Sokaklar 591. Bölüm 28 Mayıs Cuma akşamı saat 20.00'da Kanal D'de! Ali’nin sağlık durumu iyiye gitmektedir. Kullandığı ilaçların da etkisiyle Pınar’ın davranışlarını samimi bulmayarak sinirlenir ve öfkesini fiziki şiddet olarak yansıtır. Pınar, olanların şokundadır ve hali perişandır. Olay Rıza babadan bir süre saklanır. Sonrasında kızının halini gören Rıza Baba, deliye döner. Ali’yi eline geçirdiği anda neler olacağı tahmin bile edilemez. Geçmişinde karıştığı örgütsel olaylardan dolayı yurt dışına çıkma yasağı olan Hulki, yasağın kaldırılması için özel güvenlik şirketi sahipleri Pelin ve Adem’e başvurur. Pelin, Hulki’nin süren davasındaki delilleri yok ederek yasağın kaldırılmasını Savcı Faruk’tan talep eder. Savcı Faruk, duruma ikna olur ve bir örgüt şüphelisi olan Hulki’nin özgürlüğünü kendi elleriyle verir. Hulki’nin öldürülmesiyle Faruk’un başı belaya girer ve olaya dair kamera görüntüleri ekibimizin elindeyken bir siber saldırıya uğratılarak silinir. Korhan’ın cezaevinde öldürülmesi üzerine Aycan yıkılır. Aycan’a insani bir iyilik olarak Ezgi tarafından gerekli izinlerle kadının cenazeye katılmasını sağlanacaktır. Aycan’ı taşıyan konvoya saldırı olur. Yaşanan çatışma da Ezgi yaralanır, Aycan ise kaçar. Deniz, Tekin’e dizinin yurt dışı satışlarıyla ilgili yeni bir iş ayarlamıştır. Tekin, bu iş için Ukraynalı bir ekibi misafir edecektir. Ukraynalıların hırsızlığa uğraması üzerine olay Tekin’in başına patlayacaktır.



MERVE OFLAZ

 

Kanal D Arka Sokaklar 591. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Arka Sokaklar 591. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Arka Sokaklar'ın 591. bölümünü kanald.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

arka sokaklar hande başak atıcı fotoğrafları

 

Arka Sokaklar 592. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal D'nin fenomen dizisi Arka Sokaklar 592. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa Kanal D.com.tr ve Kanal D Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.