Arka Sokaklar dizisinden beklenen haber geldi, tarih belli oldu! Arka Sokaklar final mi yapıyor?

Arka Sokaklar dizisinden beklenen haber geldi, tarih belli oldu! Arka Sokaklar final mi yapıyor?
Kanal D ekranlarında 17 sezondur izleyici karşısına çıkan efsane dizi Arka Sokaklar, sevindiren haberi ile gündeme geldi. Bir süredir yeni bölümleri ile izleyici karşısına çıkmayan diziden gelen haber, seyircilerini çok sevindirdi. İşte detaylar…

Kanal D ekranlarında ilk olarak 2006 yılında izleyici karşısına çıkmaya başlayan ve 17 yıl boyunca ekranlarda kalan Arka Sokaklar dizisi, böylece Türkiye’nin en uzun soluklu haftalık televizyon dizisi oldu. Uzun yıllar boyunca Türkiye’de her eve girmeyi başaran Arka Sokaklar dizisi, bir süredir yeni bölümleri ile ekranlara gelmiyordu. Bu durum izleyicileri tedirgin etmeye başlamıştı ki diziden çok sevindiren müjdeli haber de geldi.

Ekranlara gelmeye başladığı ilk günden bu yana Cuma akşamlarının vazgeçilmezi ve reyting rekortmeni olan Arka Sokaklar dizisi, bu süreçte kadrosunda birçok ünlü oyuncuya da yer verdi. Kimi oyuncuların ilk televizyon deneyimi olan ve kimi oyuncuların da henüz şöhrete kavuşmadığı zamanlarda durağı olan Arka Sokaklar dizisinden gelen haber, izleyicilerini çok mutlu etti. İşte detaylar…

ARKA SOKAKLAR SONA MI ERDİ?

Başrollerinde Zafer Ergin, İlker İnanoğlu ve Özgür Ozan gibi isimlerin yer aldığı fenomen dizi Arka Sokaklar, son dönemlerde yeni bölümleri ile ekranlara gelmiyordu. Dizide “Rıza Baba” karakteri ile 17 yıldır rol alan usta oyuncu Zafer Ergin, dizinin final bölümü çekilmeden bittiğini dile getirmişti. Yeni bölümleriyle izleyici karşısına çıkacağı duyurulan Arka Sokaklar dizisi ile ilgili gündeme gelen bir haber izleyicileri heyecanlandırdı.

SEVİNDİREN HABER GELDİ

Gazeteci Birsen Altuntaş’ın haberine göre Arka Sokaklar dizisinin sete çıkacağı tarih belli oldu. Türker İnanoğlu’nun yaşadığı sağlık sorunları nedeniyle diziye devam edememesi, projenin Kanal D iç yapımlarında olan haklarının 1 yıllığına D Media şirketine geçmesine yol açmıştı. Zafer Ergin, Özgür Ozan, İlker İnanoğlu, Ozan Çobanoğlu, Kerimhan Duman ve Gaye Gürsel gibi isimlerle tekrar el sıkışan Arka Sokaklar dizisinin, Ağustos ayında yeniden sete çıkacağı öğrenildi.

80 yaşındaki usta oyuncu Zafer Ergin, “Eski hikayenin yeni başlangıcı için Hasan kardeşimle beraberiz” sözleri ile dizi ekibinde yeniden yer alacağını duyurdu. Yeni dönemde dizinin yönetmenliğini yine Orhan Oğuz üstlenecek ve senaryosunu da yine Ozan Yurdakul kaleme alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.