Avukat Funda Sadıkahmet kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme avukat kaç yaşında nereli

Avukat Funda Sadıkahmet kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme avukat kaç yaşında nereli
SHOW TV ekranlarında yayınlanan ve her bölümü ile izleyicileri televizyon karşısına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme birbirinden ilginç konuları işlemeyi sürdürüyor. Programda yorumları ile dikkat çeken ve hukuk bilgisiyle olaylara ışık tutan Funda Sadıkahmet merak konusu oldu ve hakkında araştırmalar gerçekleştiriliyor. Peki, Avukat Funda Sadıkahmet kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme avukat kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Geçen sezon başladığı yayın hayatına başarılı bir şekilde sürdüren Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme birçok olayı çözmeye, kayıpları bulmaya ve cinayetleri ortaya çıkarmaya kararlılıkla devam ediyor. Programda her an yeni bilgiler de izleyicilere aktarılıyor. Birçok önemli dosyanın işlenmeye devam edildiği yayınlarda dikkat çeken isimlerden biri de Funda Sadıkahmet oldu. Başarılı avukatlık kariyerinin yanı sıra canlı yayınlarda verdiği bilgiler ve aktardığı hukuk bilgisiyle farkını ortaya koyan Sadıkahmet hakkında binlerce kişi araştırmalarda bulunuyor ve kendisi ile ilgili bilgileri öğrenmek istiyor. Peki, Avukat Funda Sadıkahmet kimdir? Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme avukat kaç yaşında nereli? Detaylar haberimizde yer alıyor.



Avukat Funda Sadıkahmet kimdir?

Yorumları ile izleyenlerin karşısında yerini alan Avukat Funda Sadıkahmet 1983 Gümilcine doğumludur. Selçuk Üniversitesi mezunudur. 12 yıla yakın süre önce kurduğu Sadıkahmet Hukuk ve Danşmanlık Şirketi'nde birçok önemli dosyanın da avukatlığını üstlenmiştir. İstanbul'un en cazip bölgelerinden biri olan Bakırköy'de hizmet veren Sadıkahmet Hukuk ve Danışmanlık, hem Türk hukuk sistemi hem de uluslararası hukuktaki bilgi ve tecrübesiyle müvekkillerinin hukuki sorunlarını benimsiyor, vekalet ilişkisini sonuç odaklı yürütüyor. Geçen sezondan bu yana Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme programında avukat olarak yorumlarda bulunup önemli bilgiler aktarıyor.


Avukat Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet

Avukat Funda Sadıkahmet

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum