Baş Tacım 41. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 41. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 41. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 41. bölüm özeti

Manav ile Savita’nın konuşması ile başlar. Savita kaseti verip, Satiş’i şikayet edip tutuklatmasını ister. Manav annesine hayır diyerek karşı çıkar. Savita neden diye sorunca, Arçana’yı ailesine karşı küçük düşürmeyeceğini, Varşa’nın düğün arifesinde böylesi bir kargaşa çıkartmayacağını söyleyip kaseti çöpe atar. Savita da sinirlenir. Şirvani, bir önceki gün doktora Manav ile doktora gidememesinin acısını Arçana’dan alır. Manav’ı evde beklerken, Manav’ın başka işleri olduğunu söyleyip, laf çarpar. Arçana kardeşinin nişanına gittiği için bir anda suçlu olur.

Şiravani doktora gitmek istemediğini, ihtiyaç olursa taksiye binip, kendi başına gideceğini söyler. Sonrasında kaynanası Savita’yı yanına çağırıp tapınağa giderler. Damodar ise her şeyin farkında. Şiravani Saçin ile kırıştırıp hamile kaldığı için Manav, Şiravani ortada kalmasın diye evleneceğini söylemiş. Şiravani buna tamah etmesi gerekirken, Arçana’nın elinden Manav’ı almaya çalışması Damodar’ı da sinir eder.

Yine dini tören de Solu ve ailesi Bhavna’nın daveti üzerine giderler. Varşa kaynanasına karşı saygıda kusur etmez. Acit meselesinden dolayı Satiş ile Varşa’nın arası da açıldığı için ikili birbirlerine karşı daha mesafeli konuşurlar. Her şey yolunda derken, Rasika ve Acit tören alanına çıkagelir. Yine herkes sinir olsa da bir önceki gün ki gibi tepki vermezler. Yakında evlenecek olan Satiş ile Varşa dini törenin ilk ritüelini yerine getirip, ateşi yakarlar. Sonrasında zengin olan Bhavna misafirlere ikramlarda bulunur. Varşa kaynanasının Yanına gidip “Ben de yardım edeyim!” der. Bhavna bilerek Varşa’nın eline ekmek verip, bu ekmeği Rasika ve Acit’e ver der.

Varşa, Bhavna’nın bilerek gönderdiğini ve boyun eğeceğini düşünürken, Varşa önce Acit’e, daha sonrada Rasika’ya ağzının payını verir. Rasika neye uğradığını aşırır. Zira Varşa hakaret etmeden, imalı sözlerle her ikisini de adeta dili ile döver.

Diğer tarafta Savita ve komşuları ateşin etrafında toplanırlar. Komşulardan biri Şiravani’nin karnının büyüdüğünü fark eder. Diğer komşularla çekiştirmeye başlar.

“Görüyon mu kız. Şiravani hamile! Bak karnı da büyümüş. Acaba kimden hamile kaldı?” ;)

Dediği sırada komşuların yanın Arçana gelir. Şiravani’nin Saçin’den hamile kaldığını, Manav Şiravani’yi ortada bırakmamak için onunla evleneceğini bildirir. Bu meseleyi daha fazla konuşmamalarını özellikle rica eder. Varşa, Rasika’nın ağzının payını verip annesinin yanına gider. Tam da bu sırada polisin siren sesleri duyulur. Polis memurlar Acit’in kim olduğunu sorar. Çevredekiler Acit’i gösterir. Polisler acit’in yanına gidip savcılık emri ile gözaltına alma kararları olduğunu söyler. Rasika hemen oğlunu götürmelerine engel olmak ister. Lakin komiser sert çıkar. Rasika neden diye sorsa da polis bilgi vermez.

Karakola giden Rasika, Acit’i kim neden şikayet ettiğini sorar. Karakol amiri de Vindu Desmuk’un şikayette bulunduğunu, ellerinde delil olduğunu söyler. Rasika bunun üzerine şok olur. Savita’nın evinden Vindu, Saçin’in anısına Acit’i şikayet ettiğini, geceleri yatamadığını, en azından kötülerin yaptıkları yanına kar kalmaması için yaptığını söyler.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 41. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 41. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 42. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 42. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.