Beyazıt Öztürk sevenlerine güzel haberi duyurdu: 5 yıl aradan sonra Beyaz Show ekranlara dönüyor!

Beyazıt Öztürk sevenlerine güzel haberi duyurdu: 5 yıl aradan sonra Beyaz Show ekranlara dönüyor!
Uzun yıllar boyunca televizyon ekranlarında izleyicisi ile buluşmuş olan ve 2018 yılında yayından kaldırılan efsane talk show programı Beyaz Show, ekranlara geri dönüyor. Programın ünlü sunucusu Beyazıt Öztürk, haberi canlı yayında duyurdu. İşte detaylar…

Türk televizyonlarının en ikonik ve efsane programları arasında gösterilen Beyaz Show programı uzun yıllar boyunca ve yüzlerce bölümüyle ekranlarda izleyici karşısına çıktı. Ünlü şovmen ve sunucu Beyazıt Öztürk ile bütünleşen programda bu süreçte yüzlerce ünlü isim konuk olarak yer alırken, program özellikle de gençler arasında en sevilen yapımlardan biri oldu. Ancak Beyaz Show programı 2018’de yayından kaldırıldı ve bu karar programın sevenlerini bir hayli üzdü.

Ekranlara geldiği dönemde her bölümü merakla beklenen, birbirinden ünlü isimleri konuk olarak ağırlayan Beyaz Show programı, son olarak Mayıs 2018’de izleyici karşısına çıktı. Programın yayından kaldırılmasından sonra Beyazıt Öztürk de TV 8 ekranlarında Acun Ilıcalı’nın programı O Ses Türkiye ile ekranlara döndü. Burada jüri üyesi olarak yer alan Beyazıt Öztürk, programın sevenlerine güzel haberi canlı yayında duyurdu. Beyazıt Öztürk yaptığı açıklamada Beyaz Show’un geri başlayacağını açıkladı. İşte detaylar…

BEYAZIT ÖZTÜRK’TEN SEVİNDİREN HABER

Beyazıt Öztürk, katıldığı bir canlı yayında dile getirdiği açıklamada Beyaz Show’un yeniden başlayacağını söyledi. Bu açıklaması ile heyecan yaratan Beyazıt Öztürk, programın hangi kanalda yeniden izleyici karşısına çıkacağı ile ilgili olaraksa bir bilgi vermedi. Ünlü şovmen konuya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu yaz Beyaz Show başlayacak. Ayrıca bir yarışma programıyla da ekrana dönüyorum” sözlerini dile getirdi.

22 YIL BOYUNCA EKRANLARA GELDİ

Beyaz Show’un yanı sıra bir de bir yarışma programıyla ekranlara dönüş yapacağının haberini veren Beyazıt Öztürk, sevenlerini de mutlu etti. Bu yaz tekrar başlayacak olan Beyaz Show programı, ilk olarak 1996 yılında ekranlara gelmeye başlamıştı. Uzun bir süre Kanal D ekranlarında izleyici karşısına çıkan program, bir dönem Star TV ekranlarında da izleyicisi ile buluşmuştu. Toplamda 600’den fazla bölümle ekranlara gelen Beyaz Show programı, şimdi ise 5 yıl aradan sonra ekranlara dönecek.

İlgili Haberler
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.