Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 25 Şubat Perşembe

Bir Zamanlar Çukurova 85. Bölüm Özeti ve Fragmanı İzle – 25 Şubat Perşembe
Murat Ünalmış, Hilal Altınbilek, Kerem Alışık, Hande Soral, Esra Dermancıoğlu, Bülent Polat ve Melike İpek Yalova gibi isimlerin rol aldığı atv klasiği saat 20.00’de ekrana gelecek olan ‘Bir Zamanlar Çukurova’ dizisi yeni gelişmelerle karşınızda olacak.

 Yeni bölümde; İstanbul’dan gelen belgelerle şehir kulübünde Behice’nin üzerine yürüyen Züleyha, Müjgan’dan büyük tepki alacaktır. Halasına kızgın ve kırgın olsa da, Züleyha’nın ona hakaret ettiğini düşünüp tepki gösteren Müjgan, eline tutuşturulan dosya ile hayatının şokunu yaşayacaktır!

Behice ise bir an önce İstanbul’a kaçabilmek için, kulüpten çıkar! Artık Müjgan da yanında olmayınca, panikleyecek ve arkasında pek çok iz bırakacaktır!

FEKELİ VE DEMİR KATİLİN PEŞİNDE

Müjgan, Züleyha’nın verdiği dosya ile yıkılıp, kendini yine Fikret’in kollarında teselli olurken bulacaktır. O, öğrendikleri ile halasının gerçekten Hünkar’ı öldürüp öldürmediğini düşünürken, tüm Çukurova ise dört bir yandan Behice’nin peşine düşecektir!

Züleyha, Demir’in fevri davranacağını düşündüğü için durumdan Fekeli’yi haberdar eder. Ancak kulüpte olan biteni gören Şermin de koşarak Demir’e gidecektir!

Yıllarca birbirleri ile düşmanlık eden Fekeli ve Demir bir kez daha Hünkar için aynı amaca koşacaklar! İkisi de Behice’yi bulup katil olduğunu itiraf ettirmek için yollara düşerler ama farklı yollar seçecektirler.

FİKRET, FEKELİ’YE GERÇEĞİ SÖYLÜYOR

Hünkar’ın intikamını almak için işbirliği yapan, kayıp yarının ardından sükunet içinde ilişkilerine devam eden Fekeli ve Demir’i yeniden karşı karşıya getirecek bilgi Fikret’in itirafı olacaktır.

Fikret, her ne kadar Yılmaz’ın intikamını almak için Adnan Yaman’ın mezar taşını kırdığını söylese de Fekeli’nin bu söylediğine inanmamasının arkasındaki tek gerçek: Fikret’in Adnan Yaman’ın oğlu olduğudur!  Fikret, Adnan Yaman’ın çocuğu, Demir’in ise kardeşi olduğunu, Fekeli’ye itiraf edecektir! Ve bu itiraf Çukurova’da barış rüzgârının uzun sürmeyeceğinin habercisidir!

YENİ SÜRPRİZLER VAR

Züleyha ve Demir, hem aileleri hem de şirket için pek çok başarılı iş yapıp, cemiyetin önünde birlikte yer alsalar da, Ümit ve Demir ilişkisi devam edecektir. Sevda, artık bu duruma kayıtsız kalmayacak ve Ümit’in karşısına dikilecektir. Ancak beklenmedik olaylar da kapıdadır!

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.