Black Mirror 6. sezon ne zaman başlayacak?

Black Mirror 6. sezon ne zaman başlayacak?
Netflix’in en beğenilen ve en çok izlenen dizileri arasında yer alan Black Mirror, 6. sezonu ile geri dönüyor!

Cansev Temuçin - Black Mirror hayranlarını sevindiren haber geldi! Distopik diziler arasında en beğenilenlerden biri olan ve dünya çapında büyük bir izleyici kitlesine ulaşan Black Mirror’ın 6. sezonu geliyor! Peki Netflix yapımları arasında bulunan dizinin 6. sezonu ne zaman başlayacak, kaç bölüm olacak? İşte Black Mirror sevenlerin merak ettiği yeni sezona dair tüm soruların yanıtları…

Black Mirror 6. sezonu ile geri dönüyor

Black Mirror dizisinin 6. sezon resmi tanıtım fragmanının YouTube üzerinden yayınlanması ile yeni sezon duyurusu resmen yapılmış oldu. Aynı zamanda dizinin resmi Twitter hesabından da diziseverleri heyecanlandıran bir paylaşım yapıldı. “Neleri kaçırdık?” yazan paylaşım büyük beğeni ve yorum aldı. YouTube’da 26 Nisan 2023 günü yayınlanan 6. sezon ilk fragmanı ise “Merak ettiğiniz, sabırla beklediğiniz buluşmaya az kaldı. Charlie Brooker imzalı Black Mirror, altıncı sezonuyla GERİ DÖNÜYOR. Aklın sınırlarını zorlayan sürprizlerle dolu, gelmiş geçmiş en şoke edici sezona hazır olun. Haziran'da NETFLIX'te.” sözleri ile paylaşıldı.

Black Mirror ne zaman başlıyor?

Bilim - kurgu ve distopya öğelerini izleyiciye sunan Black Mirror dizisinin yeni sezonunun ilk resmi fragmanının yayınlanmasının ardından, dizinin başlangıç tarihi de merak konusu oluyor. Youtube’da paylaşılan 1 dakika 29 saniyelik fragmanın açıklamasında Black Mirror 6. sezonun başlangıç tarihi Haziran ayı olarak geçiyor. Ancak Haziran ayının hangi gününde dizinin Netflix’te izleyici ile buluşacağı ise henüz açıklanmadı. Kısa bir süre içerisinde Netflix’in Haziran ayı programını açıklaması ile birlikte dizinin yayınlanma tarihinin de belli olması bekleniyor.

Black Mirror 6. sezonda neler olacak?

Her bölümü ile büyük ilgi gören ve en son 2019 yılında 5. sezonu ile izleyici ile buluşan Black Mirror dizisinin 6. sezonunda neler olacağı da merak ediliyor. Dizinin senaristlerinden Charlie Brooker’dan yeni sezona ilişkin ilk değerlendirme geldi. Booker, "Her zaman Black Mirror'ın birbirinden tamamen farklı hikayeler içermesi ve insanları şaşırtmaya devam etmesi gerektiğini hissettim. Yoksa ne anlamı olur? Kolayca tanımlanabilen ve kendini yeniden keşfetmeye devam edebilecek bir dizi olmalı." diyerek 6. sezon için ilk ipuçlarını verdi. Ayrıca Booker, “Yeni sezon tam olarak beklediğiniz gibi olmayacak” diyerek dizinin hayranlarını meraklandırdı.

Black Mirror 6. sezonunda flaş isimler kadroda

Öte yandan Black Mirror dizisinin yeni sezonunun oyuncu kadrosu da açıklandı. Ünlü isimlerin de yer aldığı kadroda Breaking Bad dizisi ile tanınan Aaron Paul’un olması büyük yankı uyandırdı. Yine Latin yıldız Salma Hayek de Black Mirror 6. sezonda diziseverlerin karşısına çıkacak bir başka önemli isim olarak dikkat çekti. 6. sezonda dizide boy gösterecek diğer isimler arasında ise; Anjana Vasan, Annie Murphy, Auden Thornton, Ben Barnes, Clara Rugaard, Daniel Portman, Danny Ramirez, David Shields, Himesh Patel, John Hannah, Josh Hartnett, Kate Mara, Michael Cera, Monica Dolan, Myha’la Herrold, Paapa Essiedu, Rob Delaney, Rory Culkin, Samuel Blenkin ve Zazie Beetz yer alıyor.  

Black Mirror 6. sezon kaç bölüm olacak?

Black Mirror dizisinin yeni sezonunun kaç bölüm olacağı henüz netlik kazanmadı. Ancak dizinin 6. sezonuna ilişkin yapılan ilk açıklamalar, izleyicileri en az 3 bölümlük bir sezonun beklendiğini ortaya koyuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.