Can Yoldaşım 112. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Kasım Cuma

Can Yoldaşım 112. bölüm özeti ve fragmanı - 19 Kasım Cuma
Türkiye'nin en çok seyredilen Hint dizilerinden biri olmaya devam eden Can Yoldaşım 112. bölümü ile ekranlardaki yerini alıyor. Fenomen yapımın izleyicilerle buluşacağı günde yaşanılacaklar da merak ediliyor ve öğrenilmek isteniyor. Sıra geldi yeni bölüme. 19 Kasım Cuma yayınlanacak olan Can Yoldaşım'ın 112. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 112. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 112. bölüm özeti

Can Yoldaşım 111. bölüm özetinde Sandiya artık yarışmanın final etabına geçmiştir. Santos da Sandiya’nın ailesini korumak için suçu üstüne aldığını öğrenmiş bunun içi hiçbir şey yapmamıştı. Aksine hala Sandiyanın yarışmayı kazanmasını istemez. Peki Can Yoldaşım 112.bölümde bizleri neler bekliyor? Yarışmada neler yaşanacak? Can Yoldaşım 112.bölüm özeti devam ediyor.

Can Yoldaşım dizisinde Emily de şifreyi yazar ve kilit açılır. Son rakamı görmemesine rağmen şans eseri attı ve tuttu. Abhimanyu bu şifreyi nasıl bulduğuna Emily’e sorar. Emily bilmediğinden sessiz kalır. Sandiya’ya sorulduğunda da bulduğu ipuçlarını anlatır.

Suraj’ın Sandiya’ya Sürprizi! Artık üç tane finalist kalmıştır. Abhimanyu herkes tebrik eder ve ertesi günün çok heyecanlı geçeceğini söyler. Ertesi sabah Suraj yatağa çeşitli hediyeler dizer. Sandiya görmesin diye hepsini çarşafın altına serer. Sandiya heyecanlanarak odaya gelir ve Suraj’ın doğum gününü hatırlamasını diler. Suraj ise Sandiya’yı kandıracaktır. Sandiya, Suraj’ın dikkatini çekmeye çalışır. Suraj sırtını dönerek gülmeye başlar. Sandiya imalarda bulunur.

Suraj, Sandiya’ya dönüp yarışmanın final günü olduğunu söyler. Dikkatini dağıtmamasını ve işlerine odaklanmasını ister. Sandiya temizlik yapmaya başlar. Suraj bu sefer yatağı düzeltesiyle başlamasını ister. Sandiya aynadan Suraj’ın güldüğünü fark eder ve işler çevirdiğini anlar. Sandiya haklı olduğunu ve bugün farklı işler yapmak istediğini söyleyip yataktan ayrılır. Suraj ise ısrarcı davranır. Sandiya, Suraj’ı su getirmeye yollar. Bu arada Sandiya hediyeleri bakar ve gülümser. Hediyelerin yerini değiştir. Suraj geldiğinde yatağın düzelmiş olduğunu görür ve bir şey görüp görmediğini sorar. Sandiya paranı mı kaybettin diye sorar. Suraj ise ona 22 tane hediye aldığını söyler ve gülmeye başlarlar. Suraj’dan Sandiya’ya Tam 22 Ödül! Sandiya, Suraj’a neden 22 tane hediye aldığını sorar. Suraj, Sandiya’nın geçmiş doğum gününü de kutlamak istediğini söyler. Söyledikleriyle Sandiya’nın gözlerini doldurur. İkili yatağın altındayken Chaturi gelir. Sandiya ve Suraj ‘a yatağın altında ne yaptıklarını sorar. Ardından Sandiya’nın doğum gününü kutlar. Sandiya aşağı indiğinde Santos gelinini kutsar ve onu tapınağa götürmek istediğini söyler.

Santos Yine Yaptı Yapacağını! Santos tapınağa gidince yine yapacağını yapar. Santos söze başlamadan Sandiya polis eğer polis olursa evdeki işlerini asla aksatmayacağını ev ve işi arasında dengeyi kuracağını söyler. Santos, Sandiya’ya iki anahtar uzatır. Biri evin anahtarıdır diğeri de Suraj ile birlikte yaşayacağı başka bir evin anahtarı… Sandiya’ya yapılan onca meydan okumada Santos sürekli pürüz çıkarmaya devam ediyordur. Sandiya duyduklarına inanamaz gözleri dolmaya başlar. O sırada Suraj gelir ve yola çıkmaları gerektiğini söyler. Suraj, Sandiya’nın gerginliğinin farkındadır. Santos ise asla çaktırmaz ve Sandiya’yı rahatlatmaya çalışır gibi görünür.

Can Yoldaşım


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar


Can Yoldaşım 112. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 112. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.