Can Yoldaşım 50. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Can Yoldaşım 50. bölüm özeti ve fragmanı izle | Can Yoldaşım 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7'de yayınlanan bölümleri ile Hint dizisi severleri televizyon başına kilitlemeyi sürdüren Can Yoldaşım haftanın son günü ile yine ilgiyle seyredilecek. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 50. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 50. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 50. bölüm özeti

Can Yoldaşım Hint dizisinin 50.bölüm özetinde Sandiya ve Suraj yemek yarışmasına katılmıştı. Suraj ilk elemeleri başarıyla geçerek son 10’a kalmıştı. Can Yoldaşım 50.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya düzeni sağlıyor! Suraj’ın elemeleri başarıyla geçmesiyle birlikte Sandiya onu alarak şehri gezmeye başlar. İkili şehrin güzel tarihi meydanlarına giderler. Her şey oldukça iyi giderken Hindistan’ın çürümüş düzeni burada da göze çarpar.

Sandiya ve Suraj fotoğraf çekinirken bir polis onların yanına gelir ve burada fotoğraf çekinmek yasak der. Sandiya herhangi bir uyarı olmadığını, bu yüzden fotoğraf çekindiklerini söyler. Ancak polis memuru ceza keseceğini söyleyerek onlardan para ister. Suraj olayın büyümemesi için para vermeye hazırdır. Ancak Sandiya reddeder. Uyarının olmadığı bir noktada ceza kesemezsiniz der.

Sandiya, sahte polisi yakaladı! Sandiya polise karşı çıkarken üzerindeki üniformayı incelediğinde gariplikler fark eder. Ondan kimliğini göstermesini ister. Polis göstermeyeceğini söylerken Sandiya diretir. Polis kılığına girmiş bu sahtekar açığa çıkacağını düşünerek kaçmak ister. Ancak Sandiya ona izin vermez. Bu arada gerçek polisler gelerek sahtekarı tutuklar. Sandiya’ya da teşekkür ederler. Sandiya’nın bu başarısından sonra ikili yarışma alanına geri döner. Yeni yapılacak yarışmanın kuralları jüri tarafından anlatılır. Yarışmacılar istediği yemeği yapmakta özgürdür. Tadımları ise turistler yapacaktır. Turistler en çok kimin yemeğini satın alırsa yarışmayı o kazanacaktır.

Yarışma başladı! Yemekler yarışmacılar tarafından yapılır. Suraj heyecanla tezgahını açar ve yemeğinin satılmasını bekler. Ancak Suraj için işler hiç iyi başlamaz. Diğer tezgahlar satış yaparken Suraj hiç satış yapamamıştır.

Küçük bir kız çocuğunun tezgaha gelişi Suraj’ın şanısını tamamen değiştirir. Küçük kız Suraj’ın yemeğini çok beğenirken diğer insanlarda Suraj’ın tezgahına akın etmeye başlarlar. Suraj’ın cam fanusu bir anda parayla dolmaya başlar. Satışlar sonrasında jüri fanusları toplar ve paraları saymaya başlar. Yarışma başa baş gitse de kazanan Suraj olur. Suraj bu ön elemeyi de geçerek büyük finallere katılmaya hak kazanır. Sandiya mutluluktan havalara uçar.

Tüm ev halkı mutlu! Sandiya Suraj’ın başarısını hemen konağı arayarak haber verir. Konak halkı çok mutu olur. Başarısından dolayı Suraj’a sürpriz yapmaya karar verirler. Sürpriz Suraj ve Sandiya geldiğinde hiçbir şey bilmiyor gibi davranmaktır. Nitekim Suraj eve geldiğinde herkesin ilgisiz tavrı karşısında şaşkın kalır. Suraj’ın hiç beklemediği anda da sürpriz yaparak onu kutlarlar. Santoş özellikle Sandiya’yı kutlar. Suraj’ın bu başarısında onun katkısı çok büyüktür. Bu arada büyük final için Suraj’a 3 kişi eşlik edebiliyordur. Suraj bu üç ismin kim olacağını düşünür. Chavi ve Mohit birbirleriyle yarışırken Suraj kararını açıklar. Öncelikle desteğinden dolayı Santoş, İngilizce bilgisi ve yönlendirmesiyle Sandiya son olarakta evin büyüğü Arun’u seçer. Herkes bu seçimlerden mutlu kalır.

Menakşi pasaportu çalıyor! Herkes mutlu kalsa da memnun olmayan bir kişi vardır. O da Menakşi’dir. Mena Singapur’a gidemeyeceği için öfkelidir. Ancak aklına hemen şeytanca bir fikir gelir. Sandiya’nın pasaportu kaybolursa onun yerine gidebilecektir. Bu amaçla gizlice pasaportların saklandığı erden Sandiya’nın pasaportunu çalar.

Mena çaldığı pasaporttan kurtulmak için onu eskiciye verilecek kitapların arasına koyar. Kimse bu durumu fark etmez ve Sandiya’nın pasaportu kitapların içinde gider. Tüm bunlardan habersiz olan ev halkı ise Singapur’a gitmenin heyecanı içindedir. Özellikle Santoş herkese hava atar.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 50. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 50. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 51. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 51. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.