Can Yoldaşım 69. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Ekim Perşembe

Can Yoldaşım 69. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Ekim Perşembe
Kanal 7'nin başarılı Hint dizisi Can Yoldaşım'da yeni bir bölüm heyecanı daha yaşanıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu yapımda yarın yaşanacaklar da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Can Yoldaşım 69. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 69. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 69. bölüm özeti

Can Yoldaşım 69.bölüm özetinde Suraj, Santoş’u ikna etmek için tiyatro sergilemiş ve oldukça başarılı olmuştu. Ancak Sandiya’nın değişen fikirleri Suraj için yeni bir engeli doğurmuştu. Peki 69. Bölümde Sandiya’yı ikna edebilecek mi? Can Yoldaşım 69.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya’nın kararı! Santoş’un sözlerinden etkilenen Sandiya hayallerinin değiştiğini Suraj’a söylerken yine onu şaşırtan olaylar yaşanmaya devam eder. Chavi için evlilik hazırlıkları sürerken Sandiya üniversite kaydı için yarın son gün olduğunu öğrenir. Durumu Chavi’ye anlatırken yine o büyük ikilemle karşı karşıya gelmiş olur. Gelin olacak Chavi kaynanasının isteklerine mi yönelecek yoksa okul için belgeleri toparlayıp kayıt mı yaptıracak?

Chavi bu noktada gelin olmanın vazifelerini yerine getirir. Ancak Sandiya onun için uğraşmaya kararlıdır. Tabi Sandiya’nın peşini aksilikler bırakmaz. Chavi’nin belgelerini bir türlü bulamaz. Santoş’un onu sürekli bir sınava tabi tutması da işleri karıştırır.

Suraj memnuniyetsiz! Tüm bunlara rağmen Sandiya Chavi’nin belgeleriyle uğraşmaya devam eder. Belgeleri ara ancak bir türlü bulamaz. Doldurulması gereken formlar vardır ve kayıt içinde zaman bugün dolmak üzeredir.

Bu arada Mena’da oldukça gergindir. Suraj’ın parasını gizlice bankamatikten çeken Mena hırsızlıkla ilgili bir haber dahi görse panikler. ATM’den gizlice para çektiğinin duyulması onun sonu demektir. Sandiya ise Chavi’nin belgelerini bulamadığını Santoş’a söyler. Santoş burada herkesi şaşırtacak bir harekette bulunur. Chavvi’nin belgelerinin bulunmamasını istediğini fark etmiştir. Onu bizzat kendisi arayıp belgelerinin yerini öğrenir. Bu esnada Suraj telefonu açınca kayıtla ilgili olayı öğrenir. Santoş bunu ağzından kaçırdığı için kendine kızar. Sandiya topladığı belgelerle kayıt yaptırmak için okulun yolunu tutar. Bu arada Suraj’da Sandiya için büyük kafa karışıklıkları yaşar. Sonunda onun için harekete geçmeye karar verir. İkili aynı anda kayıt işlemleri için harekete geçer. Özellikle Suraj yolculuk esnasında bir hayli zorlanır. Bu zorlanma endişeli olan Surja’ı daha fazla tedirgin eder.

Mena’nın saflığı! Sandiya ve Suraj okul işlerine kafa yorarken Mena ise erkek oğlan vaadi veren ilaçları almak için sahtekar kliniğe gider. Suraj’ın kartından çektiği parayı verip bir kutu hap alır. Bunu kullanmaya başlar.

Mena hiç bilmediği ilaçlardan fayda beklerken Suraj sonunda koleje yetişmeyi başarır. Ondan birkaç dakika önce gelen Sandiya’da koleje girmiştir. İkili kayıt işleri için uğraşırlar. Ancak bunu yaparken birbirlerinden habersizdirler. Aynı sırada beklemelerine rağmen birbirlerini göremezler. Sandiya işlemleri halledip eve dönerken Suraj hala kayıt işlemlerini yetiştirmenin paniğini yaşar. O da eve dönerek gerekli belgeleri gizlice almaya çalışır.

Suraj gerçeği öğrendi! Sandiya odasına giderken peşinden Santoş gelir. Santoş bu süreçte Sandiya’nın yıpranmış olabileceğini düşündüğü için onunla konuşur. Sandiya’nın farklı kitaplar okuduğunu öğrenince endişelenir. Onun aklını iyi yıkayamadığı fikrine kapılır.

Santoş bu amaçla Sandiya’nın düşüncelerini değiştirecek konuşmalar yapar. Sandiya fikrinin değişmediğini yeni ailesine ve hayatına artık kendisini adadığını söyler. Sandiya’da bu niyetini belli etmek için kitaplarını alıp Santoş’a verir. Sandiya bunu yaparken Suraj kapıdan onları izler. Tüm yaşananlara şahit olur.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 69. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 69. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 70. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 70. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.