Can Yoldaşım 72. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Pazar

Can Yoldaşım 72. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Ekim Pazar
Yayınlandığı sürede en çok izlenen Hint dizileri arasında yer alan Can Yoldaşım'da yeni bir bölüm daha başlıyor. Birçok önemli oyuncunun kadrosunda bulunduğu yapımda yarın yine sabırsızlıkla bekleniyor. Bu sebeple de binlerce kişi ve Hint dizisi severler internette arama yapıyor. Can Yoldaşım 72. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam izleyicilerin karşısında olan ve 2011'de başlayıp 2 sezon ekranlarda fırtınalar estiren Can Yoldaşım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Can Yoldaşım 72. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Can Yoldaşım 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Can Yoldaşım 72. bölüm özeti

Can Yoldaşım 72.bölüm özetinde Suraj, Sandiya’ya sürpriz yapar. Onu üniversiteye kaydettiğini açıklar. Peki 72. Bölümde bizleri neler bekliyor?  Santoş’un bu duruma kararı ne olacak? Can Yoldaşım 72.bölüm özeti devam ediyor.

Sandiya ve Suraj’ın mutluluğu! Sandiya Surja’ın bu sürprizi ile mutluluktan havalara uçar.  Suraj Snadiya’nın elinden tutarak onu koleje götürür. İkili sınıfları gezerler. Suraj, Snadiya’ya onun için ciltlediği defter ve kitapları verir. Sandiya okulda eğitim gören insanları ve öğretim görevlilerini görür. Sandiya’nın gözleri dolar. İkili arasında duygusal anlar yaşanır.

Suraj, Sandiya’ın hayalini yerine getirdiği için mutludur. Sandiya sınıfa girmek için ilerlerken aniden aklına Santoş’un sözleri gelir. Suraj Sandiya’nın bu gerilimini hemen hisseder. Sandiya’nın yanına giderek ona destek olur. Sandiya’nın hayallerinin peşinden gitmesini ister.

Sandiya ne yapacak? Suraj böyle güzel sözler söylese de Sandiya oldukça endişelidir. Daha önce Santoş’tan birçok gerçeği saklamıştır. Şimdi ise okula kayıt olmuştur ve bunu saklamak fikri hiç mantıklı değildir. Sandiya’nın tam tersine Suraj, Santoş’un er ya da geç onlarla aynı fikre geleceğini söyler. Bu ana kadar beklemeleri gerektiği konusunda onu ikna eder.

Sandiya ise gizlice üniversiteye gitmenin sürdürülebilir bir şey olmadığını söyler. Sınavlar dışında fiziksel olarak da polislik için çalışması gereklidir. Sandiya bu denli enselenmede elbette haklıdır. Yalan üzerine bir düzen kurulması asla mümkün değildir. Sandiya ikna oldu! Suraj ise Sandiya’yı en azından bir süreliğine gerçekleri saklaması konusunda ikna eder. Onun ne denli güçlü biri olduğunu anlatır. Yemek yarışmasında kendisine kattıklarından bahseder. Sandiya’dan bu durumu düşünmesini ve ona göre kara vermesini ister. Vereceği kararın geleceğini ilgilendirdiğini söyler.

Diğer tarafta Menakşi ise ilaç işini iyice abartır. Ne kadar ilaç aldığını unutur. En sonunda tüm ilacı başına kafaya dikip içer. Ne kadar çok ilaç içerse o kadar faydalı olduğunu düşünür. Vikram Mena’yı görünce şoke olur. Mena ise onu dinlemez.  

Sandiya’ya övgü! Suraj’ın bu sürprizinden sonra ikili eve dönerler. Eve döndüklerinde ise ortalığın karanlık olduğunu fark edeler. Santoş elektriklerin gittiğini söyler. Sandiya dışarıda ışıkalrın yandığını bunun sigortadan kaynaklanmış olabileceğini ifade eder. Sigortalarını düzeltmek için çıkar. Mena Sandiya’nın tüm erkek işlerine koştuğunu söyler. Kısa süre sonra ise elektrikler gelir. Sandiya şalteri tamir etmiştir. Santoş Sandiya’ya övgülerde bulunur.

Bu sorunun çözülmesi üzerine SurYa odasına geçer. Odaya girer girmez Suraj’ı bir heyecan sarar. Sandiya’nın nerede çalışacağına karar vermek ister. Yatak mı? Yoksa yerde mi? En sonunda pencerenin yanındaki komodini masaya çevirirler. Suraj’ın bu enerjisi Sandiya’yı duygulandırır. Suraj bir adet masa lambası getirir, ayrıca Sandiya’nın rahat çalışması için sandalyeye minderde koyar. Sandiya çok mutlu! Suraj, Sandiya’nın tüm yılları birincilikle bitireceğine inanır. Bu oda artık yatak odası değil bir polisin çalışma odası diyerek güzel sözler söyler. Sandiya’da endişelerinden arınır. İkili oldukça mutludur. Sandiya masasına geçer. Kalemleri tutar, lambayı açar. Yeni okula başlamış bir çocuk gibi enerjiktir.

Sabah olduğunda Suraj ve Sandiya mutlu bir şekilde uyanırken Mena şok içinde uyanır. Mena’nın yüzünde bir sürü leke vardır. Mena hemen yüzünü saklar. Tabi Mena çok geçmeden yakalanır. Vikram, Mena’nın bir şeyler içtiğini söyler. Mena süt içtim diye tekrar yalan söyler.

Santoş işleri karıştırıyor! Diğer tarafta Santoş ise kargo ile verdiği siparişi gelir. Santoş Sandiya için dikiş makinesi almıştır. Santoş makineyi alarak Sandiya’nın odasına çıkar. Tıpkı Suraj’ın yaptığı gibi makineye yer arar. Sonunda Sandiya’nın alışma masasına koyar. Sandiya bu duruma üzülür ancak belli etmez. Ancak bu durum Sandiya’nın tüm enerjisini götürür.

Can Yoldaşım
 


Can Yoldaşım oyuncu kadrosu

Anas Rashid, Deepika Singh, Neelu Vaghela, Ashok Lokhande, Gautam Gulati, Karan Goddwani, Kunal Khosla, Kanika Maheshwari, Varun Jain, Rakesh Kukreti, Urmila Nimbalkar



Can Yoldaşım 72. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 72. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Can Yoldaşım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Can Yoldaşım 73. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Can Yoldaşım'ın 73. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.