CANLI İZLE | Göztepe Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle yayın bilgileri

CANLI İZLE | Göztepe Konyaspor Bein Sports 2 canlı izle yayın bilgileri
Süper Lig'de 12'inci haftanın pazar günü İzmir'de başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan sezonda yeni haftanın en iyi mücadelelerinden biri Göztepe ile Konyaspor arasında oynanacak. Puan tablosunun son sıralarında bulunan Ege temsilcisi, Avrupa kupaları hedefi ile çıktığı yolda oldukça formda bir dönemden geçen Konyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin korakor rekabeti herkesi ekran başına kilitleyecek. İki takımın taraftarları ve futbol severler televizyon başına geçerek mücadeleyi takip

Süper Lig'de 12'inci haftanın pazar günü İzmir'de başlıyor. Birbirinden iddialı takımların mücadelesine sahne olan sezonda yeni haftanın en iyi mücadelelerinden biri Göztepe ile Konyaspor arasında oynanacak. Puan tablosunun son sıralarında bulunan Ege temsilcisi, Avrupa kupaları hedefi ile çıktığı yolda oldukça formda bir dönemden geçen Konyaspor'u ağırlıyor. İki ekibin korakor rekabeti herkesi ekran başına kilitleyecek. İki takımın taraftarları ve futbol severler televizyon başına geçerek mücadeleyi takip edecek. Göztepe Konyaspor canlı izle seçenekleri ve Bein Sports 2 canlı izle alternatifleri haberimizde yer alıyor.


 

Göztepe Konyaspor maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

İki güçlü ekibi karşı karşıya getirecek olan mücadele saat 16:00'da başlayacak. Mücadele Bein Sports 2'den canlı yayınlanacak. Karşılaşmayı www.digiturkplay.com.tr ve www.beinconnect.com.tr'den izleyebilirsiniz.


Göztepe Konyaspor maçı öncesi OPTA verileri

Göztepe'nin Süper Lig'de 5+ maçta karşılaştığı takımlar arasında en yüksek galibiyet yüzdesine sahip olduğu rakibi Konyaspor (%63; 5/8).
Göztepe'ye konuk olduğu son sekiz lig maçının sadece birini kazanabilen Konyaspor (1B 6M), tek galibiyetini Süper Lig'deki son karşılaşmada aldı (Mayıs 2021'de 1-0).
Evinde oynadığı son üç Süper Lig maçını kaybeden Göztepe, lig tarihinde sadece iki kez üste üste 4+ iç saha mağlubiyeti aldı (1999/2000'de 5M & 1959/60'ta 4M).
Süper Lig'deki son iki maçını kazanan Konyaspor, Nisan 2016'dan (4G) bu yana ilk kez üst üste 3+ galibiyet almak istiyor.
Geçen sezon Göztepe ile bu statta oynadığı maçı 1-0 kazanan Konyaspor, lig tarihinde ilk kez İzmir takımlarına konuk olduğu üst üste iki karşılaşmadan galibiyetle ayrılmak istiyor.
Bu sezon Süper Lig'de en fazla maçın açılış golünü yiyen takım olan Göztepe (9), bu karşılaşmalardan 9 puan çıkardı (2G 3B 4M) ve bu alandaki en yüksek sayının sahibi.
Süper Lig'in 2021/22 sezonunda oyuna sonradan girip en fazla gol atan üç oyuncudan biri David Tijanic (3; Umut Bozok ve Mohammed Kamara ile birlikte).
Konyaspor forması giyen Guilherme'nin Süper Lig kariyerinde yaptığı yedi asistin altısı ortalar sonucunda geldi.
Görev yaptığı son maçta Fenerbahçe filelerini havalandıran Konyaspor stoperi Abdülkerim Bardakçı, Süper Lig kariyerinde en fazla gol attığı sezonu geçiriyor (4).
Süper Lig tarihinde Konyaspor'u 12+ maçta çalıştıran teknik direktörler arasında puan ortalaması en yüksek isim İlhan Palut (1.6; 29 maçta 46 puan).


 

Göztepe Konyaspor muhtemel kadrolar

Göztepe: İrfan Can, Murat, Dino, Atınç, Kahraman, Berkan, Soner, Yalçın, Lourency, Cherif, Jahovic

Konyaspor: Sehic, Ahmet Çalık, Guilherme, Skubic, Adil, Amir, Soner, Bytyqi, Endri, Serdar, Cikalleshi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.