Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan boşanma açıklaması geldi!

Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç'tan boşanma açıklaması geldi!
Oğuzhan Koç ile Demet Özdemir çifti kişisel sosyal medya hesaplarından ayrı ayrı yaptığı paylaşımlarla ayrılık haberlerini doğruladı.

Cansev Temuçin - Büyük aşkta sona gelindi! Geçtiğimiz yılın Ağustos ayında rüya gibi bir düğünle evlenen Demet Özdemir ile Oğuzhan Koç boşanıyor!

Ayrılığa dair ilk resmi açıklama güzel oyuncu Demet Özdemir'den geldi. Özdemir, Instagram sayfasından yayınladığı bir mesajda, "Evliliğimizi bir süredir yürütemediğimizi görüp sona erdirme kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor; onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz. Siz basın mensubu arkadaşlarımızın da bu sürece aynı hassasiyetle yaklaşmasını önemle rica ediyoruz" ifadeleri ile ayrılığa dair ilk açıklamasını yaptı.

Oğuz Koç da konuştu!

Demet Özdemir'in açıklamasından birkaç dakika sonra şarkıcı ve oyuncu eşi Oğuzhan Koç da ayrılığa dair bir açıklama yayınladı. Özdemir ile benzer ifadelerin yer aldığı açıklama Koç'un kişisel sosyal medya hesabında yer buldu.

[related-posts id="98480" color="bg-primary"][/related-posts]

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.