Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Eylül Esra nerede? Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü

Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme 8 Eylül Esra nerede? Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü
Yayınlanan bölümleri ile SHOW TV'de binlerce kişiyi ekran başına kilitleyen Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme'de olaylar işlenmeye devam ediyor. Çarpıcı konuları ele alan Yılmaz'ın gündeminde son olarak 15 yaşındaki Esra'nın Beyza'nın yanında olup olmadığı yönündeki şüphelerin giderilmesi hususundaki araştırmalar vardı. Diğer yandan Emre'nin cinayetindeki sır perdesinin aralanmasına çalışıldı.

Türkiye'nin öğle sonrasındaki kuşağında en çok izlenen programlarından biri olmaya devam eden Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme yayın hayatında önemli konuları işliyor. Ülke gündemine damga vuran çarpıcı dosyalarıyla ağızları açık bırakan olayları ekranlara taşıyan başarılı sunucu, çözüme kavuşturma noktasında elinden gelenin en iyisini yapmaya hazır. Ekip arkadaşlarıyla birlikte son olarak Midyeci Emre'nin cinayeti, Esra'nın kaybı ve Baki'nin çocukları ile ilgili olaylardaki gelişmeler aktarıldı. Peki, Didem Arslan Yılmaz'la Vazgeçme Esra nerede, Beyza'nın yanında mı? Midyeci Emre'yi kim öldürdü? Detaylar haberimizde yer alıyor.

Esra stüdyoya geldi!

Bir süredir canlı yayında nerede olduğu araştırılan Esra, 26 günden sonra ilk defa izini belli etti ve stüdyoya geldi. Annesi ve yengesinin sabırsızlıkla beklediği genç kızın canlı yayına adım atması herjesi heyecanlandırdı. Alkışların koptuğu anlarda gözyaşlarına hakim olamayan Esra yengesinin yanına gitti. Beyza'nın yanında mı saklandığı yönündeki soruları yanıtladı. Ayrıca program ekibi de kendisine yönelik bir sıcak takip gerçekleşti.


didem arslan yılmaz'la vazgeçme 8 eylül


 

Midyeci Emre'yi Yeşilırmak'a kim attı?

Programın en çok ses getiren olaylarından biri haline gelen Midyeci Emre'nin ölümüne yönelik açılan dosyada bunun bir cinayet mi olduğu yönündeki şüphelerin işlenmesine devam edildi. Kritik isimlerden biri olan Tolga da yaptığı açıklamalarla canlı yayına bağlandı. Bildiği her şeyi anlattı. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.