‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin 10 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak?

‘Doğduğun Ev Kaderindir’ dizisinin 10 Şubat akşamı yayınlanacak yeni bölümünde neler olacak?
Demet Özdemir, İbrahim Çelikkol ve Engin Öztürk’ün sevilen dizisi ‘Doğduğun Ev Kaderindir’ ilk kez yayınlanacak 31.bölümüyle 10 Şubat akşamı saat 20.00’de TV8 ekranlarında olacak. Zeynep’in Mehdi’yi savunmak uğruna işinden istifa etmesi Barış’ın kafasını karıştıracak.

 Dizinin yeni bölümünde; Zeynep’in Mehdi’nin davasını aldığının ortaya çıkması Barış ve Zeynep arasında büyük bir çatışma yaratır. Zeynep de Barış’ın kendisini takip etmesine sinirlenmiştir ve üzerinde tahakküm kurulduğu hissine kapılır. Bu, artık yaşamak istemediği bir durumdur. Öfkeyle, hesap vermektense ipleri koparma noktasına gelmeyi tercih eder ve istifa eder. Zeynep Mehdi’nin davasını aldığını ailesine de açıklar. Evde de gerilim had safhadadır.

Barış, Zeynep’in davayı aldığı ve kardeşi Savaş’ın da ona yardım ettiği bilgisiyle sarsılmıştır. Zeynep’e çok kırgın ve kızgındır. Bu krizin akabinde Sofya seyahatini iptal eder. Dayısı Ali Rıza, Barış’ın bu eskisine benzemeyen hallerinin bir tek yorumu olduğunu savunmaktadır: aşk.

MEHDİ’NİN UMUTLARI BİR BİR YIKILIYOR

Mehdi artık cezaevinden çıkamayacağına emindir. Ailesine ve özgürlüğüne kavuşma umudunu tamamen kaybetmiştir. Ona tuzak kurarak cezaevinde kalmasını sağlayan Veysi’den intikam almaya karar verir. Cengiz’in ise Mehdi için bambaşka gelecek planları vardır.

Zeynep artık Mehdi’yi cezaevinden çıkarma yollarının tıkandığını düşünürken gelen bir telefon her şeyi değiştirir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.