Doya Doya Moda Arif Can kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Arif Can kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı
Türkiye’nin en çok izlenen tarz ve ikon yarışması Doya Doya Moda’da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında diskalifiye edilen Erhan'ın yerine yeni bir erkek yarışmacı katıldı. Kendisi için belirlenen kadın yarışmacıyla birlikte en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. O isim Ari Can olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Arif Can kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Türkiye’nin en çok izlenen tarz ve ikon yarışması Doya Doya Moda’da yeni bir gün daha başlıyor. Hafta ortasında diskalifiye edilen Erhan'ın yerine yeni bir erkek yarışmacı katıldı. Kendisi için belirlenen kadın yarışmacıyla birlikte en yüksek puanı alabilmek adına mücadele verecek. O isim Ari Can olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Arif Can kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.Ahmet’in yerine gelecek isim ise Arif Can olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Arif Can kimdir? Yaşı, fotoğrafları ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



 

Doya Doya Moda Arif Can kimdir?

Bugünden itibaren erkek yarışmacılar arasında saat mücadelesi verecek olan Arif Can hakkındaki bilgiler merak ediliyor. Arif Can, 1990 yılında Bursa'da doğdu. Modellik yapan damat adayı aynı zamanda işletmecidir. Dobra olduğunu belirterek Doya Doya Moda'ya geldi. Boyu 1.82 cm’dir.

Doya Doya Moda Arif Can Instagram hesabı

Programın yeni yarışmacısı Arif Can’ın kendisine ait Instagram hesabı olup olmadığı araştırılıyor. Yakışıklı ismin kendisine ait bir profili bulunuyor. Takip etmek isterseniz @arifcanofficial kullanıcı adından ulaşabilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.