Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı

Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı
Bu senenin ilk haftasına başlayan Doya Doya Moda'da yeni yarışmacı açıklandı. Sabiha Küçükislamoğlu'nun elenmesinin ardından maratona dahil olan isim Gülnaz Yılmaz olarak açıklandı. Peki, Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

İlk sezonunun ardından kısa sürede yenisine başlayan Doya Doya Moda'da bir pazartesi günü daha geldi. 26. haftasına başlayacak olan yarışmada bugün iki yarışmacı zirve nücadelesi için hünerlerini sergilemeye ve jüriden yüksek puan almaya çalışacak. Bunun için işleri çok zor ama ellerinden gelenin en iyisini yapmak istiyorlar. Onlardan biri de Gülnaz Yılmaz. Güzel yarışmacı hakkında yayınlanan fragman sonrasında hummalı bir sorgulama gerçekleşiyor. Peki, Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kimdir? Yaşı, boyu, kilosu, bedeni ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.



 

Doya Doya Moda Gülnaz kimdir?

Yeni haftanın yarışmacısı olarak ekranda boy gösterecek Gülnaz İstanbul'da yaşıyor. Aslen Samsunlu. 33 yaşında. Şarkı sözü yazıyor. Ressamlık ve editörlük de yapıyor. Yarışmaya katılma nedeni ise tam bir büyük beden olması. Ayrıca stil sahibi ve ikon gibi olduğunu ifade ediyor. Modayı sessiz bir iletişim aracı olarak gördüğünü anlattı. Geldiği anlarda yaşananları da anlatan Gülnaz genel anlamda rakibelerinden memnun kaldığını söyledi.


Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz boyu : 1.65
Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kaç kilo : 88
Doya Doya Moda Gülnaz Yılmaz kaç beden : 44-46


 

Doya Doya Moda Gülnaz Instagram hesabı

Bugünden itbaren zirve mücadelesi içerisinde yer alacak olan Gülnaz Yılmaz'ın kendisine ait bir Instagram hesabı vardır. Burada hayatından kareler paylaşmaktadır ve her paylaşımı ile de yüksek etkileşim elde etmektedir. Kendisini @gulnazyilmazofficial profilinden takip edebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.