Doya Doya Moda Selen Özcan kimdir? DDM Selen Instagram hesabı var mı

Doya Doya Moda Selen Özcan kimdir? DDM Selen Instagram hesabı var mı
Türkiye'nin en çok seyredilen programlarından biri olmaya devam eden Doya Doya Moda'da 2. hafta başlıyor. Birbirinden iddialı ve güzel 7 kadının amansız rekabetine sahne olacak maratona bugün yeni bir isim daha katılıyor. Özge Özder'in programdan ayrılmasından sonra gelecek yarışmacı da merak konusu ve hakkında araştırmalar yapılıyor. Selen bugünden itibaren en az 1 hafta olmak üzere moda tutkusunu jüriye ispat etmek amacında. Peki, Doya Doya Moda Selen kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.

Talya Prodüksiyon imzasını taşıyan bölümleri ile izleyenleri ekran başına kilitleyen Doya Doya Moda'nın ilk haftasında en az puanı alarak programa veda eden isim Özge Özder olmuştu. Güzel yarışmacının ardından gelecek isim merak konusuydu. O yarışmacı Selen olarak açıklandı. Kendisi hakkında da internette araştırmalarda bulunularak bilgi sahibi olmak isteniyor. Peki, Doya Doya Moda Selen Özcan kimdir? Instagram hesabı var mı? Detaylar haberimizde.



Doya Doya Moda Selen kimdir?

Bugün ilk kez yarışmacılar arasına dahil olacak ve hünerlerini sergileyecek Selen, kendi kurallarının yazılı bulunduğu kağıtları rakiplerine dağıttı. Tina ise 'Burada bizim kurallarımız geçer' sözleriyle çıkış gerçekleştirdi. 24 yaşında. Öğrenci. Instagram hesabı @selenozcaaan'dır.

selen özcan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.