Ece Üner ile Susma 16 Eylül 2021 Perşembe izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle

Ece Üner ile Susma 16 Eylül 2021 Perşembe izle | Kanal D canlı yayın ve Youtube izle
Türkiye'nin en ünlü sunucularından biri olan Ece Üner yine izleyicilerin karşısına çıkıyor. Her anı yeni gelişmelere gebe olan ve canlı yayınla milyonlara ulaşan programın bugünkü bölümü de herkesi televizyon başına kilitleyecek .Cinayetler, dolandırıcılıklar, kayıplar ve çok daha fazlası işlenerek çözüme kavuşturulmaya çalışılacak. Kesintisiz izlenecek bir gün daha SHOW TV ekranlarındaki yerini alacak. Ece Üner ile Susma 16 Eylül 2021 Perşembe izle seçenekleri haberimizde yer alıyor.

Yıllarca sunduğu ana haber bültenlerinin ardından görevinden istifa ederek Ece Üner, kendi adını taşıyan Susma programında izleyicilerin karşısına çıkmayı sürdürüyor. Birçok konunun ele alınarak çözülmeye çalışıldığı, gerçeklerin toplum önüne taşındığı ve her dakika yeni bilgilerin verilmeye çalışıldığı yayın yine ilgiyle seyredilecek.  Bu sezon başladığı yayın hayatında birçok çarpıcı konuyu ele alan Ece Üner ile Susma programı gündeme damga vurmayı sürdürüyor. Başarılı sunucu Ece Üner, ekibiyle birlikte çıktığı yolda tanıkları ve olaya hakim kişilerin yanısıra yetkililerle de iletişim içine girerek acılı aileleri sevindirecek haberler vermek istiyor. Konuşmaya çekinenlerin ve konuşmak isteyenlerin tercihi haline gelen programda son olarak 9 Temmuz'dan bu yana kayıp olan Osman Gönk'ün bulunması için araştırmalar sürüyor. Ali'nin yanına gideceğini söyleyen Osman Bey'den hala haber yok. stüdyoya gelen kuzen Ali ise nereye gittiğini bilmediğini anlattı. 4 çocuk babası hakkında flaş gelişmeler yaşandı. Ali Bey bir kağıda; "Bursa merkezde tarihi eserleri bozarak paraya çeviren Ali. B adındaki şahsın adı yazıldı. 4 tarihi eser var ve bir tanesi 600 bin lira. Kaybolmadan önceki hafta kız kardeşler dahil herkes elimi öpecek. Dilini tut ben de senden para istemeyi bırakacağım" yazdı. Ali, Osman'a neden liste yapıp "Seni zengin edeceğim" dedi? Çilem'den hala haber yok. Annesi Satı ve babası Hüseyin yine kızlarının bulunması için stüdyodaydı.   Ece Üner ile Susma 16 Eylül 2021 Perşembe izle ve Kanal D canlı yayın ve Youtube izle alternatifleri haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


 

Ece Üner ile Susma 16 Eylül Perşembe izle 

Başarılı sunucu Ece Üner stüdyoya gelen konuklarına yardımcı olmayı sürdürüyor. Son dönemde sosyal sorumluluk projeleriyle de ön plana çıkan Ece Üner, bugün dopdolu bir gündemle karşımızda olacak. Kanal Dde yayınlanan Susma programını internetten www.kanald.com.tr üzerinden, cep telefonlarınızdan, televizyonlarınızdan ve tabletlerinizden izleyebilirsiniz. 

 

Ece Üner kimdir?

21 Temmuz 1981'de İstanbul'da doğan Ece Üner, bir dönem CNN Türk'te genel müdürlük yapan Dinç Üner'in kızıdır. Liseyi Koç Özel Lisesi'nde bitirdikten sonra Koç Üniversitesi Sosyoloji ve Tarih bölümlerinden 2003 yılında mezun oldu. Paris'te Sorbonne Üniversitesi'nde Fransızca dil eğitimi, Brüksel'de ise Avrupa Birliği konusunda eğitim aldı. Üner, kariyerine 1999 yılında Koç Üniversitesi Sosyoloji Bölümünde hem eğitim hayatına hem de stajyer olarak kariyerine başladı. 2003 Irak savaşı için yabancı haber çevirmeni olarak görev aldı. Bu dönemde Avrupa Birliği muhabiri oldu. Bir süre NTV'de çalıştıktan sonra 2006'da CNN Türk'ün spor servisinde çalıştı ve hafta sonu spor haberlerini sundu. Mart 2007'de CNN Türk'te Orkun Yazgan ile birlikte Yeni Gün isimli haber programını sunmaya başladı. Ağustos 2009'da Habertürk'e geçti. 2010'da Olduğu Gibi adlı tartışma programını, 2011'de ise Akşam Raporu isimli haber programını sunmaya başladı. 2012'den Aralık 2017'ye kadar Habertürk TV'deki Enine Boyuna isimli tartışma programını sundu. 6 Ocak 2014'ten itibaren Show Ana Haber bültenini sundu ve 5 Haziran 2015 tarihinde yerini Jülide Ateş'e bıraktı. Jülide Ateş'in Show Ana Haber spikerliğini bırakmasının ardından Ece Üner, 8 Ocak 2018'de tekrar bu görevi devraldı.


ece üner



KANAL D Tarihçesi

Ayhan Şahenk ve Aydın Doğan tarafından ortak kurulmuştur. 16 Eylül 1993'te test yayınına ve 19 Aralık 1993'te normal yayına başlamıştır. Kanalın hisseleri 16 Ekim 1994 tarihinde Aydın Doğan'a emanet verildi ve kanalın logosu değişerek bugünkü hâlini almıştır. 2004 yılında, analog yayının yanı sıra sayısal yayın yapmaya da başlamıştır. Diğer tüm Avrupa ülkelerine Türkçe yayın yapan Almanya merkezli Euro D kanalın yurt dışındaki şubesidir. Kanal D, ayrıca Türkiye'de yüksek çözünürlükte (HD) yayın yapan ilk ulusal televizyon kanalı olan Kanal D HD'yi yayına sokmuştur. Kanal D'de yayınlanan birçok program, bu kanaldan yüksek çözünürlükte izlenebilmektedir. Kanal D Ana Haber Bültenini hafta içi Deniz Bayramoğlu sunmaktadır. Spor Gündemini Emre Tilev sunmaktadır. Sihirli Annem, Yaprak Dökümü, Bayanlar Baylar, Fatmagül'ün Suçu Ne?, Kuzey Güney, İntikam, Kavak Yelleri, Yılan Hikayesi, Aşk-ı Memnu, Hanımın Çiftliği, Ruhsar, Öyle Bir Geçer Zaman ki ve Arka Sokaklar gibi diziler Kanal D'nin en çok beğenilen dizileri arasında yer almıştır.

Kanal, 21 Nisan 2011'de logosunu üç boyutlu yapmış ve logonun ortasındaki daire dönen bir küre olmuştur. Mayıs 2013'ten itibaren Kanal D dizileri engelsiz.kanald.com.tr adresinde görme engelliler için sesli betimleniyor, işitme engelliler için işaret dili ile anlatılıyor. Ayrıca altyazılarla destekleniyor.

Kanal D, 1 Temmuz 2013'te 16:9 (geniş ekran) yayına geçti. 21 Mart 2018 tarihi itibarıyla Demirören Medya Grubuna satılmıştır. 8 Eylül 2018 tarihinde logosunu tekrar değiştirmiştir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.