EGO dizisi bitiyor mu? Erkek Güven Olmaz dizisi final tarihi belli oldu mu?

EGO dizisi bitiyor mu? Erkek Güven Olmaz dizisi final tarihi belli oldu mu?
FOX TV ekranlarında pazar akşamları yayınlanan Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinin yayın hayatı devam edecek mi?

Cansev Temuçin - Büyük umutlarla ve iddialı bir kadro ile yayın hayatına başlayan Erkeğe Güven Olmaz (EGO) dizisinden kötü haber geldi. Sette yaşanan kavga haberleri ile de gündem olan EGO dizisi final yapıyor.

Başrollerinde Alperen Duymaz, Melisa Aslı Pamuk, Ahmet Kayakesen, Erdal Küçükkömürcü, Derya Beşerler ve Rüya Helin Demirbulut gibi isimlerin yer aldığı EGO dizisi pazar günleri Fox TV kanalında yayınlanıyordu. Pastel Film imzası taşıyan dizinin Yaşar İrvül ve Efe İrvül üstleniyordu. Dram türündeki dizinin senaryo ekibinde ise Gülsev Karagöz, Z. Özer Çetinel ve Görkem Tüzün görev yapıyordu. Yönetmenliğini Şenol Sönmez’in üstlendiği EGO dizisi 13. bölümü ile final yapmaya hazırlanıyor. 

İşte final tarihi!

30 Nisan Pazar akşamı 11. bölümü ile ekranlara gelen EGO dizisinin iki bölüm sonra 13. bölümde ekranlara veda etmesi bekleniyor. 12. bölümü 7 Mayıs’ta yayınlanacak olan dizinin final bölümü 14 Mayıs 2023 gününe denk geliyor. O gün Türkiye’de Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri olacağı için aynı günün akşamında seçim sonuçlarının yayınının ekranlarda olması bekleniyor. Bu nedenle EGO dizisinin final bölümünün ne zaman yayınlanacağı henüz açıklanmadı. Ancak büyük umutlarla ekran hayatına başlayan dizinin ömrü yalnızca 13 bölüm oldu.

Set kavgaları ile gündeme gelmişti

Öte yandan final yapacağı ortaya çıkan EGO dizisinin iki başrol oyuncusu Alperen Duymaz ve Melisa Aslı Pamuk’un aralarının bozuk olduğu söyleniyor. Dizi henüz yayınlanmaya başlamadan önce setin ilk günlerinde kavga ettikleri iddia edilen ikili olayları doğrulamış ancak büyütülecek bir durum olmadığını belirten açıklamalar yapmıştı. Dizinin final kararının iki başrol oyuncusunun anlaşmazlığı nedeniyle mi alındığı ise merak konusu oluyor. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.