Emanet 2. sezon olacak mı ne zaman başlayacak? - Emanet 206. bölüm fragmanı ve özeti

Emanet 2. sezon olacak mı ne zaman başlayacak? - Emanet 206. bölüm fragmanı ve özeti
Türkiye'nin en çok izlenen günlük dizisi Emanet'in ilk sezonu bugün sona erdi. Yaman ve Seher'in Yusuf için başlayan maceralarında kimi zaman kötü, bazen de iyi anlar yaşandı. Dizinin sezon finalinden sonra devam edip etmeyeceği ise merak konusu. Peki, Emanet 2. sezon olacak mı ne zaman başlayacak? Emanet 206. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.

Yapımcılığını Karamel Yapım'ın üstlendiği, yönetmenliğini Ayhan Özen ve Taner Tunç'un yaptığı Emanet'in ilk sezonu bu akşam sona erdi. Ablası Kevser'in ölümü sonasında yeğenini almak için gittiği Kırımlı ailesinin konağına gelin olan ve bu sürede birçok çetrefilli yoldan geçen, nikah sonrası da aksiliklerin yakasını bırakmadığı Seher ve Yaman'ın aşkı büyük bir ilgiyle seyredildi. İlk zamanlarında her ne kadar kanlı bıçaklı olsalar da birbirlerine karşı duygu besleyen çift, sezon sonuna doğru yine paramparça oldu. Yeniden barışmalraı ve bir arada olabilmeleri için artık mucizeye ihtiyaç var. Seyirciler şimdiden gelecek sezonu bekliyor. Peki, Emanet 2. sezon olacak mı ne zaman başlayacak? Emanet 206. bölüm fragmanı ve özeti haberimizde yer alıyor. Sizler de dizi hakkındaki görüşlerinizi yazabilirsiniz.


Emanet 2. sezon ne zaman başlayacak?

Seher Kerimoğlu ve Yaman Kırımlı'nın büyük aşkının yanısıra savaşına da sahne olan Emanet'in birinci sezonu birçok iddialı yapımı geride bıraktı. Azerbaycan başta olmak üzere birçok ülkede ve kıtada adından söz ettiren dizinin oyuncuları Sıla Türkoğlu ve Halil İbrahim Ceyhan da yakaladıkları popülerlik sayesinde her geçen gün şöhret basamaklarını hızlı bir şekilde çıkıyorlar Yapım şirketinin ve kanalın da perfornansından memnun kaldığı Emanet gelecek sezon da devam edecek. Tıpkı Yemin'de olduğu gibi uzun soluklu bir proje hedefleniyor. Hatta Emanet'te Yemin'de yapılan hataların olmaması için daha da titiz davranılıyor. 2. sezonun eylülün ikinci haftasınde izleyicilerin karşısına çıkması bekleniyor.


 

Emanet 206. bölüm özeti

Televizyon ekranlarında kısa süre içerisinde fark yaratan Emanet'in yeni sezonundaki ilk bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor ancak şu an için net bir şey söylemek mümkün değil. Dizinin final sahnesinde yaşanacak gelişmeler ipucu verebilir. Yeni karakterlerin katılım sağlayabileceği duyumları da var ancak diziye nasıl bir giriş yaparlar henüz bilinmiyor. Sezon finalinin etiketi #SeniSeviyorum olarak belirlendi ve Yaman ilk defa Seher'e adı ile seslendi. Bu durum umut verici ve aşk dolu günlerin geleceği konusunda bir fikir oluşmasını sağlıyor. Yeni sezonun ilk bölümü şimdiden iple çekiliyor.


Emanet dizisinin İbo'su Adnan Mehmet Ali Aslan ile röportajımızı okumak için aşağıdaki görsele ya da buraya tıklayabilirsiniz.
 

adnan mehmet ali

Emanet dizisinden geçtiğimiz haftalarda ayrılan Kiraz karakterini canlandıran Gülderen Güler ile bir röportaj gerçekleştirdik. Buraya tıklayarak röportajı okuyabilirsiniz.


Gülderen Güler

“Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde…”

Annesiz ve babasız kalan yeğenleri Yusuf’u kutsal bir emanet gibi gören Seher ve Yaman’ın kalplere dokunan öyküsü Emanet ile izleyici karşısına çıkıyor.

Bir yanda ablasının ölümüyle sarsılıp yeğenine sahip çıkmaya çalışan Seher, diğer yanda ağabeyinin emanetini korumak için her şeyi göze alan Yaman… İki ayrı dünyanın, geceyle gündüzün bu savaşında tek kazanan olacak, o da AŞK… Bir emaneti aşkla korumaya çalışanların öyküsü Emanet ile ekrana taşınıyor

Dizinin konusu:

Seher, yaşlı babasıyla birlikte yaşayan alçakgönüllü, genç ve güzel bir kızdır. Seher’in sakin akıp giden hayatı, Kırımlı ailesine gelin giden ablasının ölümüyle sarsılır. Artık ne pahasına olursa olsun sahip çıkması gereken bir emaneti vardır; beş yaşındaki yeğeni Yusuf… Ancak Seher’in işi hiç kolay olmayacaktır. Çünkü sert kuralları ve acımasızlığı ile ün yapmış bir iş adamı olan Yaman Kırımlı, Yusuf’un amcasıdır ve yeğenini kimselere vermeye niyeti yoktur. Gücünü sadece masumiyetinden ve sabrından alan Seher, kudretli Yaman Kırımlı’ya karşı amansız bir mücadeleye girişir. Bu serüven, Kırımlı konağında uzun zamandır gizli kalmış sırları ortaya çıkarırken; Seher ve Yaman’ın kalplerinde bambaşka bir emanet büyümeye başlatacaktır.

Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 19:00’da Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

Yönetmenler: Ayhan Özen, Taner Tunç
Yardımcı Yönetmen: Umut Keten
Görüntü Yönetmeni: Ömer Yılmaz
Proje-Hikâye: Nazmiye Yılmaz
Oyuncular: Halil İbrahim Ceyhan, Sıla Türkoğlu, Berat Yusuf Özkan, Gülderen Güler Melih Özkaya, Tolga Pancaroğlu, Gülay Özdem, Gözde Gürkan, Hilal Yıldız, Oğuz Yağcı, Osman Aydın, Ömer Gecü, Binnaz Ekren, Zeynep Naz, Derya Ertun, Mehmet Ali Aydın, Özge Ağyar, Volkan Yıldırım, Hayat Olcay,
Senaryo: Başak Yazı Odası
Yapım: Karamel Yapım
Müzik: Minör
Sanat Yönetmeni: Saadet Parlak
Kostüm Sorumlusu: Gerçek Bitmez

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum