Emanet Dizi Müzikleri | Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet - Müge Zümrütbel [Şarkı sözleri]

Emanet Dizi Müzikleri | Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet - Müge Zümrütbel [Şarkı sözleri]
Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet'in dün yayınlanan 117. bölümü binlerce izleyiciyi de ekran karşısına kilitledi. Bölümün final sahnesinde ise Seher'in evden gelinlikle çıktığı anda çalan şarkı diziyi sevenlerini heyecanlandırdı. Müge Zümrütbel'in seslendirdiği Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet parçası sosyal medyada birçok kişi tarfından paylaşıldı. Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet şarkı sözleri haberimizde.

Yayınlandığı günden bu yana adını her geçen an daha da fazla kişiye duyuran Emanet'te dün çok önemli bir gelişme daha yaşandı. Evlilik için hazır olan Yaman ve Seher, son adımlarını atmak üzere Ali'nin evindeydi. Yaman, Seher'i gelin evinden almaya geldi. Bir süre bekledikten sonra da Seher gelinlikle kapıda verildi. Güzelliği ile herkesi büyüleyen Seher'den en çok etkilenen Yaman oldu. Adeta nutku tutuldu. Bu esnada da Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet isimli parça çalmaya başladı. İzleyenler bu eserin kimin seslendirdiğini merak ederek araştırmaya koyuldu. Emanet dizi müzikleri arasında yer alan Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet'i Müge Zümrütbel söylüyor. Kendisi daha önce pek çok dizi müziğine de imza attı. Listelerde önemli sıralamalar elde etti. Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet şarkı sözleri haberimizde bulunuyor.

Şarkı, dizinin final sahnesinde de çalındı. Seher, Yaman'ı vurduktan sonra Yusuf'u da alıp oradan uzaklaştı. Bu sırada Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet yine herkesi duygusallaştırdı ve sezon sona erdi.


Bir Tek Aşkım Var Sana Emanet şarkı sözleri

Sen kalbime hem yara
Hemde ilâç oldun aslında
Gözlerin bana dokunduğunda
Yanmadığım kadar yandımda

Günah olsa bile tenin bana
Vazgeçemem inan senden asla

Koy beni gecene, belkide güneşe
Hasret kalmışız bir bilen yok
Sanma ki olacak senden sonra hayat
Öldüm farz et beni bir soran yok

Rüzgara beni sor, yağmura beni sor
Sanma ki bir hevesten ibaret 
Kalbine beni yaz, ömrüne beni yaz
Bir tek aşkım var sana emanet




Müge Zümrütbel kimdir?

Müge Zümrütbel, 1997 yılında İstanbul Anadolu Güzel Sanatlar Lisesi'ni kazandı. 1998'de İÜ Devlet Konservatuvarı Yarı Zamanlı Şan Bölümünü de kazandı. Lise ile eş zamanlı yürüttü. Bir yandan da tiyatroyla ilgilenmeye başladı.15 yaşında AKM'de, senfoni orkestrası ve koro eşliğinde solist olarak sahneye çıktı. 16 yaşında, Ankara'da Türkiye'deki tüm Güzel Sanatlar Lisesi öğrencilerinin eşliğiyle (1000 kişi-koro ve orkestra) büyük bir konser verdi. 17 yaşında liseden mezun olurken Lions San Yarışması'ndan Jüri Özel Ödülü, İzmir Altın Nota Yarışması'ndan 1.lik ve Jüri Özel Ödülü, Yıldız Kenter En İyi Aktrist Ödülü'nün sahibiydi ve pek çok şehirde, sayısız konserde solist olarak bulunmuştu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuvarı'nı 1.likle kazandı, Prof. Güzin Gürel'in öğrencisi oldu. Üniversitede ikinci yılında hocasıyla beraber İÜ Devlet Konservatuvarı'na geçti. Orada, henüz 19 yaşındayken, Mozart'ın Türkiye'de hiç sahnelenmemiş operası La Finta Giardiniera'nın premierini Aya İrini'de yaptı ve başrol oynadı. Opera şarkıcılığını iki yıl daha sürdürdü ve radikal bir kararla lisede de ilgilendiği, çok sevdiği müzikale geçis yaptı. Aynı zamanda da ikinci bir okul olarak da Galatasaray İletişim Teknoloji Müzik Akademisi'nde "ses mühendisliği" okumaya başladı. 2005'de Engin Cezzar'ın sahneye koyduğu Ayşe Opereti'nde oynadı. Lisede olduğu gibi popüler müzikle tekrar ilgilenmeye başladı. Yonca Evcimik Kültür ve Sanat Merkezi'nde şan hocası olarak üç yıl çalıştı. Burcu Güneş, Zerrin Özer, Nilüfer ve Sertab Erener'e sahnede vokal yaptı. Sayısız albümde vokalist olarak bulundu. Keremcem'in Eylül adlı ilk albümünde "Nerelere Gideyim" adlı şarkının düet versiyonunu seslendirdi. Barış Pirhasan'ın yönettiği "Adem'in Trenleri" adlı filmin soundtrack'inde "Gözyaşı Tangosu" adlı şarkıyı seslendirdi, şarkının klibi yayınlandı. 7 Kocalı Hürmüz adlı filmin soundtrack'inde ise "Ejder-i Derya" ve Gülse Birsel ile birlikte "El-Hubb" isimli şarkıları seslendirdi. Her iki parça da kliplenerek yayınlandı. Berksan'ın son albümünde "Ay Ay Ay" isimli şarkıda düet yaptı. Halen albüm vokalleri, jingle'lar, jenerikler, tiyatro ve film müzikleri seslendiriyor. Gökhan Tepe'ye vokal yapıyor. İkinci branş olarak okuduğu ses mühendisliğini bitirdi. Şimdi ise Bilgi Üniversitesi'nde Sahne ve Gösteri Sanatları Yönetimi okuyor, Müzik Bölümü'nde ise yan dal öğrencisi. Flashback Unit adlı gruplarıyla da konserlerine devam ediyorlar.


müge zümrütbel

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
14 Yorum