En Hamarat Benim Bagiye Sırça kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları

En Hamarat Benim Bagiye Sırça kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları
FOX TV'de yayınlanan En Hamarat Benim'in 84'üncü bölümünde Bagiye Sırça yarışıyor. Kendisinin performansı da merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Bagiye Sırça kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor.

Türkiye'nin en çok seyredilen yarışmalarından biri olarak yayın hayatına devam eden En Hamarat Benim'de yeni bölüm heyecanı yaşanıyor. Birbirinden iddialı yarışmacıların temizlik ve yemek konusunda kendilerini gösterdikleri yarışmanın yeni gününde yarışacak isim Bagiye Sırça olarak açıklandı. Kendisinin performansı da sabırsızlıkla bekleniyor. Peki, En Hamarat Benim Bagiye Sırça kaç puan aldı? 9 Aralık Perşembe puanları haberimizde yer alıyor. 


En Hamarat Benim Bagiye'nin menüsü ve puanları

Bugün marifetlerini milyonlar karşısında sergileyerek 15 bin liranın sahibi olmak isteyen deneyimli yarışmacı oldukça zor bir gün geçirecek. Kendisi için tanınan sürede temizliği tamamlayarak sonrasında mutfağa girecek Sırça, en güzel yemekleri yapabilmek adına kolları sıvayacak. Kendisinin bugün yarışacağı lezzetler haberimize eklenecek.


en hamarat benim bagiye sırça

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.