En Hamarat Benim Betül kimdir? Betül Koç kaç yaşında ve nereli

En Hamarat Benim Betül kimdir? Betül Koç kaç yaşında ve nereli
FOX TV'nin ilgiyle takip edilen ve haftanın beş günü boyunca izleyieileri ekran başına kilitleyen yarışması En Hamarat Benim'de yepyeni bir maraton daha başlıyor. Birbirinden iddialı beş yarışmacının mücadelesine sahne olan programda yemek ve temizlik konusunda yetenekler milyonlara ispatlanmak isteniyor. Bu hafta yarışacak isimler arasında Bilge Koç da var. Genç yarışmacı hakkında çok sayıda sorgulama gerçekleştiriliyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de yeni hafta başladı ve yarışmacılar tanıtıldı. Beş gün boyuna yaşanacak rekabette yer alarak kendisine verilen sürede yemek ile temizliğini yapacak Betül Koç hakkında en çok söz edilen isimlerden biri oldu. İlk andan itibaren ön plana çıkmayı başaran Betül Hanım ile ilgili programın Instagram hesabına yorum yazıldı ve araştırmalar yapıldı. Hayatının etkileyici anları ile birlikte yeni gün yarışmacısına dair bilgiler merak konusu ve öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Betül Koç kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer almaktadır.


En Hamarat Benim Betül kimdir?

Bu haftanın ilk yarışmacısı olarak milyonların karşısına çıkacak Betül Hanım evli. Yayınlanan fragmanda enerjik görüntüsü ile ekranlara renk getireceğini gösterdi. Temizlik sonrasındaki yemekleriyle herkesi mest etmek ve en yüksek puanı almak istiyor. Kendisi evli. Program hesabında yayınlanan videoların ardından büyük bir destek aldı ve kimseyi de mahcup etmek istemiyor. 15 bin lira için oldukça iddialı. Instagram hesabı @brckocbetul'dur.

En Hamarat Benim Betül

En Hamarat Benim Betül

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.