En Hamarat Benim Duygu Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı

En Hamarat Benim Duygu Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı
FOX TV ekranlarında yayınlanan bölümleri ile ekranların tozunu almaya ve lezzetleri sunmaya devam eden En Hamarat Benim'de yeni haftanın üçüncü günü başlıyor. Birbirinden hamarat beş kadının rekabetinde bugün Duygu Arslan yarışacak ve puanlarını alacak. Peki, En Hamarat Benim Duygu Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.

Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmayı sürdüren En Hamarat Benim'de 8. bölüm heyecanı yaşanıyor. Pazartesi başlayan yeni haftanın ardından bugün sıra üçüncü güne geldi ve yarışmacılar kendilerine verilen sürede önce temizliği sonra yemeklerini yapmaya devam ediyor. Her anı büyük bir çekişmeye sahne olacak programda Aylin Koç ve Göleser Dokuda'dan sonra yarışacak isim Duygu Arslan olarak açıklandı. Kendisi hakkındaki bilgiler de merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Peki, En Hamarat Benim Duygu Arslan kimdir? Kaç yaşında, nereli ve Instagram hesabı haberimizde yer alıyor.


 

En Hamarat Benim Duygu kimdir?

Bugün yayınlanacak olan 8. bölümde yaışacak olan Duygu Arslan 43 yaşında. Haftanın en deneyimli isimlerinden biri. Aslen Sivaslı. Ev hanımı. 19 senelik evli. 4 oğlu var. Yumurtasına dahi kutu alan Duygu Hanım, yoğurduğu hamurla dikkat çekerken "temizim, titizim, en hamarat benim" dedi.


En Hamarat Benim Duygu

En Hamarat Benim Duygu


 

En Hamarat Benim Duygu Instagram hesabı

Yarışmanın bugünkü bölümünde en yüksek puanları elde ederek rakiplerine gözdağı vermek isteyen Duygu Arslan'ın Instagram hesabı olup olmadığı bilinmemektedir.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.