En Hamarat Benim Edanur Aksu kaç puan aldı? 5 Ekim Salı puanları

En Hamarat Benim Edanur Aksu kaç puan aldı? 5 Ekim Salı puanları
Kadir Ezildi'nin sunumuyla izleyenlerin karşısına çıkmaya devam eden En Hamarat Benim'in 8'inci haftasında ikinci gün başlıyor. İlk günün ardından gözler yeni bölüme çevrildi. Yarışacak isim ise Edanur Aksu olarak açıklandı ve performansı merak konusu. Peki, En Hamarat Benim Edanur Aksu kaç puan aldı? 5 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor.

FOX TV'nin ilgiyle seyredilen yarışmalarından biri olan En Hamarat Benim'in yeni haftası tüm hızı ile sürüyor. İlk günde yarışan Selma Gürbüz kendisine verilen günde hünerlerini sergiledi ve puanlarını aldı. Deneyimli yarışmacının ardından gözler yeni bölümde ve önce temizliği sonra yemeği ile adından söz ettirmeye çalışacak yeni isim açıklandı. Buna göre yarın Edanur Aksu performansını ortaya koyarak 15 bin liranın sahibi olmak istiyor. Peki, En Hamarat Benim Edanur Aksu kaç puan aldı? 5 Ekim Salı puanları haberimizde yer alıyor. Sizler de yorumlarınızı yazabilirsiniz.


En Hamarat Benim Edanur'un menüsü

Programın 37. bölümünde milyonların karşısına çıkacak olan Selma'nın alacağı puanlar ilgi odağı haline geldi. Sebebi ise evinde toz bulunamayacağı yönündeki iddiasıydı. Ama Kadir'den kaçmaz. Temizlik dedektifi yine kirleri, lekeleri, tozları, saçları bulmayı başardı. Rakipleri ve Kadir Ezildi'ye kendisini beğendirmeye çalışacak yarışmacının menüsü haberimize eklenecek.
 

edanur aksu



En Hamarat Benim Edanur kaç puan aldı? Puan durumu

Hamaratlığını göstermek isteyen yarışmacıların hünerlerini ortaya koyduğu yarışma En Hamarat Benim'de yarışacak olan Selma'nın puanları da sabırsızlıkla öğrenilmek isteniyor. Güzel yarışmacının aldığı puanlar gün sonunda haberimizdeki yerini alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.